Un traficant român de droguri a fost arestat în Italia, după ce a bătut cu cureaua un consummator. Ce alte acuzații i se mai aduc

Ultima actualizare:

    Foto: observatornews.ro
Foto: observatornews.ro

Șantaj, extorcare, trafic de droguri şi vătămare corporală, acesta este ”palmaresul” unui român stabilit în Italia. În urma ultimei fapte, bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu.

Un traficant român de droguri a fost arestat la L'Aquila, în Italia, după ce a bătut cu cureaua un consumator care nu avea banii necesari pentru a achita drogurile primite. Românul a acţionat alături de un macedonean, victima celor doi fiind un tânăr de 27 de ani din L'Aquila. Acesta a luat de la cei doi traficanţi droguri în valoare de câteva sute de euro, dar nu a avut cu ce să le achite, scrie observatornews.ro.

Chiar dacă traficanții încheiaseră un accord cu tânărul Italian, prin care acesta din urmă îşi asuma efectuarea unei plăţi cu dobândă de până la 1.500 de euro, traficanţii au început să pună presiune asupra lui, vrând să-l determine să plătească suma respectivă cât mai rapid. L-au bătut de mai multe ori și l-au amenințat că va fi victima unor câini din rasa pitbuul.  

Românul l-a bătut cu cureaua pe consumatorul italian    

Mai mult, într-unul din episoadele de violență, românul l-a lovit cu o curea pe italian și apoi, împreună cu macedoneanul, l-a ameninţat că îi va pune droguri în maşină şi va chema Poliţia, astfel încât tânărul să fie arestat. Însă, planurile traficanților au luat o întorsătură neașteptată pentru ei.

Tânărul bătut a ajuns în spital, iar rudele acestuia nu au mai răbdat şi au sesizat forţele de ordine. Cei doi traficanţi au fost ridicaţi şi trimişi în arest. În cele din urmă, însă, doar macedoneanul a primit mandat de arest preventiv, românul fiind plasat în arest la domiciliu. Asta deşi, în momentul în care au percheziţionat casa românului, poliţiştii au descoperit doze de droguri pregătite pentru a fi comercializate, dar şi cureaua cu care a fost bătut tânărul consumator. Românul şi macedoneanul sunt acuzaţi de comiterea mai multor infracţiuni precum şantaj, extorcare, trafic de droguri şi vătămare corporală.

Citește și:

Un român a fost arestat în Italia după ce și-a bătut soția în fața celor cinci copii ai lor

Un fost militar român şi-a înjunghiat fiul în abdomen, în Italia. Ce armă a folosit bărbatul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net