Un tulcean aflat în izolare la domiliciu a plecat duminică de acasă să se tundă şi a fost depistat de un echipaj de jandarmi, care l-a amendat cu 10.000 de lei. De asemenea, bărbatul va fi plasat în carantină pentru 14 zile.


Duminică, în ziua de Florii, un bărbat aflat în izolare la domiliciu, a ignorat măsurile ordonanţelor militare şi a decis să părăsească domiciliul pentru a merge să se tundă, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, citat de News.ro. Pentru fapta sa, el a fost amendat cu suma de 10.000 de lei. De asemenea, bărbatul va fi introdus în carantină pentru 14 zile, urmând să suporte toate cheltuielile. Jandarmii reamintesc că nerespectarea măsurilor de izolare la domiliciu sau în centre de carantină atrage o perioadă de carantină de 14 zile, cu plata tuturor cheltuielilor aferente.

Din 19 martie, potrivit ordonanței militare 1, "se suspendă toate activităţile culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear şi de îngrijire personală, realizate în spaţii închise". De asemena, aceeași ordonanță interzice persoanelor izolate la domiciliu, carantinate sau internate, ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, să iasă din locaţia în care acestea au fost plasate, fără aprobarea autorităţilor competente.96 privind dreptul de autor.

Ținând cont că frizeriile și saloanele de înfrumusețare nu au voie să funcționeze, cel mai probabil tulceanul a mers acasă la cineva să își facă schimbarea de look.

Citește și:

Cristi Chivu a fost tuns acasă, de soție, iar Andreea Marin s-a vopsit singură, în baie. Imagini haioase

Românii nu iau în serios măsurile anti-coronavirus. Amenzi de peste 30.000 de lei pentru nerespectarea carantinei, la Botoşani

 

 
 
Loading...