Un urs a intrat într-o pensiune din Băile Tuşnad. Altul a pătruns într-un magazin din localitate

Ultima actualizare:

    Un urs a intrat într-un magazin din Harghita pe timpul nopțiiFoto: news.ro
Un urs a intrat într-un magazin din Harghita pe timpul nopțiiFoto: news.ro

Jandarmii harghiteni au fost solicitaţi să intervină miercuri noaptea, 16 iunie, pentru îndepărtarea unor urşi! Unul dintre aceștia a intrat într-o pensiune din Băile Tuşnad, unde a provocat stricăciuni, iar un altul a intrat într-un magazin din aceeaşi localitate. În timpul patrulării pe străzile din localitate, jandarmii au observat şi alţi urşi care au fost îndepărtaţi în zona împădurită.

Primul apel primit la 112 miercuri, a fost făcut de către o femeie la ora 23.26. Ea anunţa prezenţa unui urs în interiorul unei pensiuni de pe strada Bradului din oraşul Băile Tuşnad. “La faţa locului a fost trimis de îndată un echipaj de jandarmerie din cadrul Postului de Jandarmi Montan Băile Tuşnad, care însă nu a mai găsit ursul acolo. Animalul sălbatic a provocat stricăciuni, fiind mai mult decât probabil în căutare de hrană”, a transmis Jandarmeria Harghita. Al doilea apel a fost făcut la aproximativ o oră după miezul nopţii, un bărbat semnalând prezenţa unui urs în faţa primăriei din aceeaşi localitate, iar din cele relatate de către acesta ursul a spart uşa unui magazin şi a intrat.

“Un echipaj de jandarmerie din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil  a ajuns în scurt timp la pe strada Oltului şi a îndepărtat din locul unde iniţial fusese semnalat doar un urs, era şi o ursoaică cu trei pui. Continuându-şi patrularea, echipajul de jandarmerie a mai observat urşi pe străzile din localitate şi aceştia fiind îndepărtaţi înspre zona împădurită”, au anunțat jandarmii.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net