Am ajuns să ne întâlnim cu ursul la munte mai peste tot. Fie că sunt ditamai animalele sau niște ghemetoace, acestea nu se sfiesc să iasă în calea omului. Zilele trecute, un ursuleț de dora o lună rătăcea pe marginea drumului.


Un pui de urs de o lună a fost găsit zilele trecute pe marginea unui drum din județul Vrancea. Era seară, în jur de ora 19.00, când două persoane l-au văzut aproape de carosabil, la intrarea în localitatea Reghiu.

Cu gândul că micul animal ar putea fi călcat de vreo mașină, acestea au sunat la 112.

Un ursuleț cât un ghemotoc a fost găsit de polițiști. Ce năzbâtie a făcut în mașina de Poliție

”Mic și fâșneț! A fost găsit hoinărind, probabil în căutarea mamei. Colegii din Vrancea l-au luat și l-au pus pe bancheta din echipaj până la sosirea Gărzii de Mediu”, au anunțat oamenii legii de la IPJ Vrancea.

Dar, odată văzut în mașină, ursulețul s-a pus pe năzbâtii. A început să zgârie spătarul, spre amuzamentul polițiștilor, care și-au dat seama că animalului nu-i place deloc să fie închis.

Garda de Mediu Vrancea: ”Puiul de urs a fost dus la adăpost”

”Puiul de urs este bine și sperăm ca în curând să i se găsească și mama”, au mai spus agenții.

Reprezentanții Gărzii de Mediu Vrancea au transmis pentru Click! faptul că puiul de urs a fost dus la adăpostul Asociaţiei pentru Conservarea Diversităţii Biologice Vrancea, unde va locui până când va fi relocat.  

politisticu-puiul-de-urs.jpg

Ursulețul se uita curios la omul legii
Ursulețul se uita curios la omul legii

 

 

 

 
 
Loading...