Un vasluian a murit după ce a fost înţepat de o albină

Ultima actualizare:

    Pacientul este testat  pentru alergii
Pacientul este testat pentru alergii

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, aflat în vizită la socrii săi în localitatea vasluiană Rateşul Cuzei, a murit după ce a fost înţepat de o albină.

Omul a intrat, împreună cu soţia şi cu soacra sa, în stupină, pentru a da o mână de ajutor. La un moment dat, el a fost înţepat de albină şi a început să simtă rău.

Deşi ambulanţa a sosit la scurt timp, omul nu a mai putut fi salvat. "La aproximativ un sfert de oră de când a acuzat starea de rău, bărbatul a intrat în şoc anafilactic, fiind solicitată intervenţia unei ambulanţe. Deşi echipajul medical a ajuns în zece minute de la apelul făcut la numărul de urgenţă 112, bărbatul nu a mai putut fi salvat, deşi s-a încercat resuscitarea lui mai bine de o oră", a declarat prutătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Din spusele martorilor, bărbatul se numeşte Cezar Bradu şi se afla în vizită la rude, el fiind angajat ca şi cadru militar la o unitate militară din Iaşi.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net