Unchiul tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu: «Părinții își doresc să moară acum! Au mai pierdut un copil»

Ultima actualizare:

    Mario Iorgulescu se află în stare gravă la spitalFoto: Arhiva personală
Mario Iorgulescu se află în stare gravă la spitalFoto: Arhiva personală

Durere fără margini pentru familia lui Daniel, tânărul de 24 de ani decedat în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, în noaptea de sâmbătă spre duminică (8 septembrie). Unchiul tânărului a mărturisit că acesta venea de la un priveghi și că nepotul lui a murit pe loc. Mai mult, el susține că fiul lui Gino Iorgulescu a fost conștient imediat după producerea tragediei.

Vali Guță a declarat că părinții lui Daniel nu își pot reveni din șoc. Ei au mai trecut printr-o tragedie, după ce le-a murit fetița, în vârstă de șase ani. 

„Se întorcea de la un priveghi. În spate era familia (…) A decedat pe loc, nimeni nu l-a mai putut ajuta. Mario era conștient, era în picioare, vorbea ceva incoerent. Mario, la Elias, vorbea! Sper ca presa să prezinte corect situația, era conștient, vorbea, nu știu după aceea ce s-a întâmplat, dar și la Elias l-am văzut pe picioarele lui. Părinții sunt în stare de șoc, am avut nevoie de ambulanță și pentru tatăl nepotului meu, dar și pentru mama, a cărei zi de naștere este azi.

Ei au mai pierdut o fetiță, din cauza unei boli incurabile, la vârsta de 6 ani. Vor amândoi să moară acum! L-am ținut pe tatăl lui la mine până dimineața, de frica mamei, să nu sufere un șoc. Până la urmă i-am spus și i s-a făcut rău (…). Mario venea de la o partidă de poker unde băuse și se distrase, iar nepotul meu venea de la un priveghi și urma să meargă la un grătar la mama lui, de ziua ei”, a declarat Vali Guță, la Radio Sport 1.

Mario Iorgulescu, în stare gravă

Fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu se află în stare gravă, la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Elias. Mario este intibuat și ventilat mecanic. Tânărului i-au fost recoltate și probe biologice în prezența Poliției, acestea fiind transmise la Institutul Național de Medicină Legală (INML). 

„A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic", a declarat, pentru Mediafax, Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu a avut loc la 3 dimineața

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că în jurul orei 03.00, un șofer în vârstă de 24 ani (Mario Iorgulescu n.r), care se deplasa pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani. După impactul extrem de violent, ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc. În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism. Mașina la volanul căreia se afla Mario Iorgulescu era marca Aston Martin.

Reacția familiei lui Mario Iorgulescu

Părinții lui Mario Iorgulescu, Gino și Gabriela, au avut prima reacție publică după accidentul tragic în care a fost implicat fiul lor. Cei doi au dat un comunicat de presă comun, duminică (8 septembrie). 

„Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario.

Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital.

Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie.

Gabriela si Gino Iorgulescu”, se arată în comunicatul emis de familia Iorgulescu.

Citește și

Cine este tânărul care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Avea 25 de ani și două fetițe

Ce spune Daniela Crudu despre relaţia cu Mario Iorgulescu

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net