Unde este Eva-Maria, copilul Elenei Udrea? Bebelușa are 15 zile

Ultima actualizare:

    Elena Udrea se află în acest moment în Costa Rica
Elena Udrea se află în acest moment în Costa Rica

Elena Udrea a fost reținută pe stradă, în Costa Rica, în timp ce plimba copilul, în vârstă de 15 zile. Fostul ministru al turismului a ajuns într-o închisoare de femei, dar despre copil se știu puține informații.

Elena Udrea se află în sunt deja la Buen Pastor, închisoarea de femei din San José, Costa Rica, a spus Cornel Tăbăcaru, un om de afaceri român stabilit în Costa Rica, la TVR, singurul care poate da informații corecte, fiind un apropiat al Alinei Bica.

Erau speriate și tensionate, mai ales Elena Udrea care întreba de fetița ei, Eva-Maria, a spus Cornel Tăbăcaru, la TVR. Aproape de miezul nopții (în Costa Rica) un reprezentant al Interpolului a venit și i-a cerut Elenei Udrea să ”mulgă” lapte de la sân pentru a putea fi hrănit copilul. Așa a aflat și Elena udrea că fiica ei se află în casă ei, din San Jose, unde este îngrijită de mama ei și de iubitul ei, Alexandru Alexandrov, care a sosit luni, 1 octombrie în Costa Rica și a externat-o pe Elena Udrea și copilul.

Eva-Maria, fiica Elenei Udrea s-a născut pe 20 septembrie și a fost externată luni, 1 octombrie, deoarece fetița a venit pe lume mai devreme și cântărea la naștere 2,175 kg, a mai spus Cornel Tăbăcaru, la TVR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net