Unde poți să lucrezi în străinătate. Salariile sunt de peste 2.000 de euro

Ultima actualizare:

    Firmele caută în special tineri, absolveți de facultate. UBER îi vrea ca să le acorde asistență clienților și șoferilor
Firmele caută în special tineri, absolveți de facultate. UBER îi vrea ca să le acorde asistență clienților și șoferilor

Ești gata să pleci să muncești în străinătate? Atunci ai toate șansele să pui mâna pe un job plătit regește. Uber, London School of Business și Amazon dau salarii și de peste 2.000 de euro pe lună, iar ingierii ajung și la 5.000 de euro.

Mai multe companii mari din vestul și centrul Europei, angajează români. Astfel de locuri de muncă pot fi găsite în aproape toate orașele importante, percum Viena, Praga, München, Londra, Amsterdam sau Dublin.

Job la Viena

Potrivit AngajatorulMeu.ro, agenția de recrutare MGI Recruitment caută de absolvenți care terminat recent o facultate de business, marketing, administrarea afacerilor, management, relații internaționale, logistică sau turism.

Posturile oferite sunt de stagiar și entry level și se va lucra cu clienții și partenerii companiei, de pe tot continentul. Este obligatoriu ca pe lângă limba română, candidații să cunoască germana – la nivel B2.

Salariile încep de la 2.250 de euro, plus un sistem de bonusuri motivant. Angajatorul va oferi sprijin pentru găsirea unei locuințe și pentru transport.

La Western Union în Lituania

Western Union caută tineri pentru a fi angajați la Vilnius, Lituania pe post de specialist KYC. Acesta analizează modul în care clienții utilizează serviciile de transfer bancar și va face parte dintr-o echipă care investighează istoricul tranzacțiilor și asigură respectarea normelor legale. AngajatorulMeu.ro, anunță faptul că pe lângă limba română, candindații trebuie să vorbească foarte bine engleză, să aibă studii superioare, să cunoască Microsoft Office și să aibă experiență în a lucra cu clienții.

Pachetul salarial ete unul competitiv, „comparabil cu cele mai bune din industrie”, beneficii extrasalariale și posibilități de promovare.

Uber te vrea în Polonia

Uber nu te vrea șofer, ci să le acorzi asistență clienților și conducătorilor-auto, prin mail, chat, telefon, atunci când apar probleme. Locul de muncă este la Cracovia, în Polonia, și se caută persoane cu studii superioare care pot lucra sub presiune, în echipă și care au abilități de comunicare.

Programul este de 40 de ore pe săptămână și se oferă un pachet de salarii și beneficii competitiv, gustări și băuturi.

Transalator în Olanda

SDL: Localization QC Translator angajează pentru biroul din Amsterdam un român, care va asigura acuratețea traducerilor pentru programe TV și pentru rezumatele acestora. Mai mult de 1.500 de companii, din toată lumea, folosesc serviciile de traducere ale SDL, în mai mult de 200 de limbi.

Ingineri auto în Germania

Da Vinci Engineering: Design Lead – Sensor este o companie care recrutează ingineri care să lucreze în München, Germania, cu clienți precum Daimler, Porsche and Robert Bosch, din biroul din München.

Principalele condiții pentru angajare 3-5  ani de experiență într-un post similar, cunoașterea limbilor germană și engleză, iar vorbitorii de limbă română sau suedeză pornesc cu un avantaj. Salariile pot ajunge la 5.000 de euro pe lună.

O școală de la Londra

London School of Business (LSB), Marea Britanie,

vrea să angajeze un vorbitor de limba română care să lucreze în echipa de Echipa de dezvoltare a afacerii.

Salariul anual oferit va fi între 18.000 și 20.000 de lire, plus un bonus atractiv.

Administrator HR la Amazon

Firma americană Amazon vrea să-și completeze echipa de HR din Praga, care oferă suport pentru țările din regiunea EMEA.

AngajatorulMeu.ro, anunță că este vorba despre un contract permanent, se oferă pachet de relocare, cursuri de limba cehă, transport public gratuit, carduri pentru activități sportive, reduceri pentru numeroase servicii, pe lângă un pachet salarial atractiv.

Candidații trebuie să fie vorbitori de română și engleză, și să aibă experiență în domeniul Resurselor Umane.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net