Unde te distrezi la sfârşit de săptămână

Ultima actualizare:

    Vino la Teatrul Stradal în Bucureşti!
Vino la Teatrul Stradal în Bucureşti!

În timp ce litoralul îşi reface forţele după zilele şi noţile istovitoare de la Neversea, epicentrul distracţiei s-a mutat la Bucureşti şi la munte. În cel mai mare oraş al ţării ai de unde alege: astăzi se deschide Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti – B-Fit in the Street!, iar la Arenele Romane se desfăşoară un concert de muzică retro, cu unii dintre cei mai tari artişti străini din anii ’90. 

  • Intitulată „O poveste românească în Anul Centenarului”, ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti se desfăşoară în weekend-urile din  perioada 13 iulie - 5 august. Artişti români şi străini surprind publicul cu show-uri de pantomimă, circ, dans, acrobaţie, muzică de stradă, teatru pe catalige şi jonglerie cu focul. 
  • Cel mai mare concert retro din ultimii ani are loc astăazi la Arenele Romane de la ora 21.00. Pe afiş printre alţii, idolii generaţiei 90: 2Unlimited, Snap, Dr. Alban, Masterboy, Brocklyn Bounce Dj Set şi N&D. Biletele costă între 90 şi 140 de lei.


    Zdob şi Zdub cântă pe Transalpina
Zdob şi Zdub cântă pe Transalpina
  • Pentru amatorii de munte şi muzică, Slowride Transalpina Fest 2018 este locul perfect. Ce găsiţi la festival? De la mici şi bere, la expoziţii de motociclete, concerte rock, dar si folk (după miez de noapte, la focul de tabără). Manifestarea are loc în perioada 13-15 iulie 2018, în Comuna Baia de Fier, Gorj. Pe afiş printre alţii, Zdob şi Zdub şi Viţa de Vie. Un abonament pentru toate zilele costă 50 de lei, iar un bilet pe o zi costă 30 de lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net