Unde va munci Radu Mazăre în închisoare

Ultima actualizare:

    Radu Mazăre va munci în croitorie în închisoare
Radu Mazăre va munci în croitorie în închisoare

Radu Mazăre intră, treptat, în rutina vieții din penitenciar. Fostul primar al Constanței va fi trimis la muncă la un atelier de croitorie, așa cum s-a aflat în presă.

Radu Mazăre va munci la croitorie, potrivit spynews.ro, deși se credea că va ajunge să lucreze într-un atelier de reparații auto sau la tâmplărie, așa cum declara mama fostului edil.

"E destul de greu să vă spun, dar el e un luptător şi vreau să vă spun ce v-am mai spus şi altă dată: suntem actori foarte buni. El vrea să nu mă facă să sufăr şi eu la fel. Atunci, ne zâmbim, eu îl încurajez spunând că o să treacă, că poate s-or schimba lucrurile în timp, nu ştim ce se întâmplă, el îmi urează sănătate, că am nevoie", a declarat mama lui Radu Mazăre, după ce l-a vizitat la Penitenciarul Rahova.

Ea a spus că iubita lui Radu Mazăre, Roxana, va veni din Madagascar spre sfârşitul lunii. Întrebată despre pregătirile pentru nunta celor doi, mama lui Mazăre a spus: "Cu rochia, cu inelele, e sarcina lui Mihai, fratele lui. N-ai ce să pregăteşti. Meniu nimic, zero, chiar l-am întrebat şi eu că soţul meu, în 1975, când Radu avea vreo şapte ani, a pus nişte vin în sticle şi pe etichetă a scris: se va deschide la nunta lui Radu şi acuma l-am întrebat: poţi să ceri aprobarea să deschidem o sticlă de aia? Nu se poate", potrivit news.ro.

Radu Mazăre va rămâne încarcerat la Rahova, până în anul 2021

"Nici nu intră în contact cu foarte multă lume. Ca să iasă afară, e un perimetru care e destul de mic, pur și simplu se învârte în cerc acolo, că altfel ca să facă mișcare nu are cum, e betonat, el ar mai face exerciții, să meargă în cap, să nu știu ce, dar e betonat, nu are cum să facă asta. Se învârte în cerc acolo, două ore. (...) S-ar putea de săptămâna care vine, nu știe exact, să-l ducă la muncă și el își dorește. Ei au mai multe secții, ceva reparații auto sau la tâmplărie", a spus mama lui Radu Mazăre.

Radu Mazăre, condamnat la 9 ani de pușcărie

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, căruia i s-a încheiat perioada de 21 de zile de carantină, conform procedurii, va rămâne deocamdată la Penitenciarul Rahova, încarcerat în regim închis. 

Avocatul lui Mazăre, Lizeta Haralambie, a precizat marţi pentru News.ro că Radu Mazăre a fost transferat din zona de carantină într-o altă celulă, unde va fi încarcerat în regim închis, decizia referindu-se însă la măsura arestului preventiv dispusă în cazul fostului primar. 

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a prelungit, în urmă cu o săptămână, cu 60 de zile, mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Radu Mazăre.

Avocatul său a declarat că o altă comisie va decide în legătură cu eventualul transfer la un alt penitenciar şi cu regimul de detenţie, în cazul pedepsei definitive de 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor de terenuri din Mamaia.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net