Unul din fraţii lui Omar Hayssam a fost arestat

Ultima actualizare:

    Omar Hayssam a fost ajutat să fugă din țară de frații săi, acum condamnați la câte 5 ani închisoare
Omar Hayssam a fost ajutat să fugă din țară de frații săi, acum condamnați la câte 5 ani închisoare

Mahmoud Omar, unul dintre fraţii lui Omar Hayssam, a fost adus din Turcia şi încarcerat în Arestul Poliţiei Capitalei, urmând să execute pedeapsa de cinci ani de închisoare primită pentru că şi-a ajutat fratele să fugă, deşi ştia că acesta este acuzat de terorism.

Frații lui Omar Hayssam, Mukhles și Mahmoud, au fost dați în urmărire internațională, în octombrie 2014, pentru a fi încarcerați în urma condamnarii la câte cinci ani de închisoare pentru că l-au ajutat pe Omar Hayssam să fugă din Romania, scrie Mediafax. Însă, cei doi au plecat din țară înainte de verdict.

Existau date conform cărora Mukhles se află în Israel, în timp ce Mahmoud ar fi în Turcia. Informațiile au fost corecte, iar Mahmoud Omar a fost adus din Turcia și se află în arestul Poliției Capitalei.

O dată cu Mukhles și Mahmoud Omar, a fost condamnat definiv, la șapte ani de închisoare, și Mustafa Tartoussi, proprietarul navei la bordul căreia ar fi fugit Omar Hayssam. Tartoussi este încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă.

La rândul său, Omar Hayssam a fost condamnat săptămâna trecută, definitiv, la 23 de ani de închisoare și patru luni, cu executare, pentru terorism și infracțiuni economice.

Click! spune

Hayssam Omar este un om de afaceri sirian cu cetățenie română. El a fost implicat în criza jurnaliștilor români răpiți în Irak în aprilie-mai 2005. Pe data de 13 iunie 2007 a fost condamnat de judecătoria competentă din România la pedeapsa maximă de 20 de ani de pușcărie și la o despăgubire de câte €2 milioane pentru fiecare dintre cei trei jurnaliști răpiți în Irak. În 27 martie, a fost condamnat definitiv la 23 de ani și patru luni, pentru terorism și infracțiuni economice.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net