Unul dintre militarii răniţi în Afganistan a fost externat

Ultima actualizare:

    Trei militari români au fost răniți, duminică, în Afganistan, în urma exploziei unei mașini-capcană
Trei militari români au fost răniți, duminică, în Afganistan, în urma exploziei unei mașini-capcană

Veste bună de la Ministerul Apărării! Unul dintre militarii răniţi duminică în Afganistan a fost externat din spitalul bazei militare din Kandahar. Ceilalţi doi sunt în stare stabilă, fiind supuşi în prezent unor proceduri medicale de evaluare şi tratament.

„Caporalul clasa a III-a Ion Ichim a fost externat din spitalul bazei militare din Kandahar şi s-a întors la unitatea sa. Locotenentul Adrian Ciprian Iriciuc şi caporalul clasa a III-a Sergiu Andrei Lineschi sunt în stare stabilă, fiind supuşi la această oră unor proceduri medicale de evaluare şi tratament”, a precizat Ministerul Apărării.

MApN menţionează că, „în funcţie de rezultatele acestor evaluări, comisia medicală pluridisciplinară a spitalului militar din Kandahar va decide conduita terapeutică ulterioară, conform procedurilor standard (continuarea tratamentului la Kandahar sau evacuarea la spitalul militar din Landstuhl, Germania)”.

Cei trei militari, care fac parte din Batalionul 811 Infanterie Protecţia Forţei „Dragonii Transilvani”, au fost răniţi duminică, în jurul orei 10.00, în apropiere de Baza militară de la Kandahar, în urma exploziei unei maşini-capcană, pe timpul executării unei misiuni de patrulare.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net