Unul dintre oamenii incendiați la Galați a murit la Spitalul Floreasca

Ultima actualizare:

    Copilul a fost transportat cu arsuri pe 20 la sută din suprafaţa corpuluifoto: Arhivă
Copilul a fost transportat cu arsuri pe 20 la sută din suprafaţa corpuluifoto: Arhivă

Unul dintre cei doi oameni ai străzii care au fost incendiați la Galați a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă (29 octombrire), la Spitalul Floreasca din București. Bărbatul fusese adus de la Spitalul Județean de Urgență din Galați în urmă cu patru zile.

Avea arsuri de gradele I, II și III pe 65% din suprafața corpului. Bărbatul de 49 de ani a murit în jurul orei 1.00 noaptea, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului pentru news.ro.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi a intervenit, pe 21 octombrie, într-un cartier din municipiul Galaţi, pentru a acorda primul ajutor în cazul celor doi bărbaţi, în vârstă de 49, respectiv 59 de ani, oameni ai străzii, care au suferit arsuri, după ce au fost incendiaţi. Persoana de 59 de ani este în afara oricărui pericol și are arsuri pe 20% din suprafața corpului.

În 25 octombrie, a fost reținut și un suspect în acest caz, care și-a și recunoscut fapta. A spus că se plimba pe stradă și i-a văzut pe oamenii fără adăpost înghesuiți sub niște cartoane, a luat câteva hârtii și le-a dat foc, iar apoi le-a aruncat înspre ei. 

"Susţine că a avut un conflict verbal, cu câteva zile înainte, cu una dintre persoanele vătămate, aceasta l-ar fi acuzat că i-ar fi sustras nişte haine pe care le ţinea în adăpostul improvizat. Ştia cine este sub cartoane, şi-a adus aminte şi a vrut să îl avertizeze să nu se mai ia de el cu altă ocazie”, a spus Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net