Toţi cei trei patroni ai Clubului Colectiv au fost reţinuţi

Ultima actualizare:
patroni colectiv jpeg

Alin Anastasescu, Paul Gancea și Costin Mincu au fost aduşi cu mandat, pentru fi audiaţi în calitate de suspecţi, pentru infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în cazul incendiului din Clubul Colectiv, a arătat Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

UPDATE Costin Mincu, cel de-al treilea acţionar al clubului Colectiv a fost şi el reţinut, luni seară (2 noiembrie), pentru 24 de ore. Toţi cei trei acţionari ai clubului Colectiv, în care a avut loc un incendiu şi în urma căruia şi-au pierdut viaţa deja 31 de oameni, sunt acuzaţi de ucidere şi vătămare corporală din culpă, potrivit unui comunicat al Parchetului General.

UPDATE Paul Gancea, al doilea acționar al clubului Colectiv a fost reţinut, luni seară de procurori. În decursul zilei şi Alin Anastasescu primea şi el ordin de reţinere pentru 24 de ore.

Alin Anastasescu este unul dintre cei trei acționari ai clubului Colectiv
Alin Anastasescu este unul dintre cei trei acționari ai clubului Colectiv

Alin Anastasescu, unul dintre patronii Clubului Colectiv, a fost reţinut, luni seară, de procurorii Parchetului instanţei supreme, fiind acuzat de ucidere şi vătămare corporală din culpă, în dosarul privind incendiul în care 30 de oameni au murit şi alţi aproximativ 200 au fost răniţi.

Paul Gancea (stânga) şi Alin Anastasescu (centru) au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar Costin Mincu (dreapta) aşteaptă decizia procurorilor
Paul Gancea (stânga) şi Alin Anastasescu (centru) au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar Costin Mincu (dreapta) aşteaptă decizia procurorilor

Cei trei asociaţi ai firmei care deţine Clubul Colectiv au ajuns la sediul PICCJ între orele 14.00 şi 14.30, iar la intrare au refuzat să facă declaraţii.

Surse judiciare au declarat anterior, pentru Mediafax.ro, că procurorul de caz de la PICCJ a stabilit că cei asociaţi ai firmei care deţine Clubul Colectiv trebuie să fie din nou audiaţi, după ce aceştia au răspuns întrebărilor anchetatorilor şi în noaptea de vineri spre sâmbătă, la scurt timp după incendiu.

Tot luni, la sediul Poliţiei Capitalei au dat declaraţii, în calitate de martori, mai multe persoane care au fost în Clubul Colectiv vineri seară, când a izbucnit incendiul.

Anchetatorii au mers, luni, în toate spitalele în care sunt internate persoanele rănite în incendiu, pentru a vedea care dintre acestea pot povesti ce s-a întâmplat vineri seară, în Clubul Colectiv.

În incendiul din Clubul Colectiv au murit 31 de persoane, iar alte aproximativ 130 sunt internate în mai multe spitale din București, peste 50 fiind în stare critică sau gravă.

Ancheta în cazul incendiului din Cclubul Colectiv este făcută de Parchetul Înaltei Curți de Casaţie şi Justiţie, după ce procurorul general a dispus, sâmbătă, preluarea cercetărilor de la Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Ştire în curs de actualizare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net