Unul dintre violatorii din Vaslui era virgin. A avut parte de o partidă de sex-surpiză

Ultima actualizare:

    Cei şapte violatori au fost condamnaţi la arest la domiciliu în iarna acestui anFoto: Arhivă
Cei şapte violatori au fost condamnaţi la arest la domiciliu în iarna acestui anFoto: Arhivă

Victima violului de la Văleni (Vaslui) şi-a arătat clemenţa faţă de Ionuţ Surleac şi doreşte ca judecătorii să-i dea o pedeapsă mai blândă. Motivul? Acesta a fost ultimul chemat la orgie şi a fost singurul impresionat de lacrimile fetei, cerând celorlalţi să se oprească şi s-o ducă acasă.

Sătenii din Văleni au dezvăluit cum a ajuns Ionuţ Surleac în grupul violatorilor. Tocmai se întorsese de la muncă din Italia, exact în seara fatidică. Nu a apucat decât să-şi lase bagajele jos şi a fost luat pe sus de prietenii lui. Îi pregătiseră o supriză! Curios, Surleac a mers pe mâna tovarăsilor săi şi în loc de o bucurie a ajuns să trăiască cea mai neagră perioadă a vieţii sale. Mai exact, l-au adus şi pe el să ia parte la orgiile la care a fost supusă fata. Astfel, prietenii săi au reusit să-i facă una dintre cele mai mari suprize, care, cu siguranţă, îl va marca pe viaţă.

Adus la locul orgiei, lui Ioan Surleac i s-a făcut milă de fată şi a vrut să o ducă acasă. A fost singurul care s-a comportat uman cu fata şi chiar a încercat să oprească batjocura. Acesta a fost motivul pentru care fata vrea ca instanţa să îi acorde clemenţă. Rămâne de văzut ce va decide instanţa de judecată la sfârşitul acestui proces. Vineri, 14 august, are loc următorul termen din dosar, atunci când violatorii ar trebui să vină cu mai multi martori, care cel mai probabil vor încerca să denigreze imaginea fetei.

Sătenii şi acum se amuză pe seama lui Ionuţ Surleac. "A fost prima femeie din viaţa lui dar, după toată povestea asta, n-o să-i mai trebuiască vreodată alta. Oricum va plăti şi el şi ceilalţi pentru ce au făcut şi îi aşteaptă pedeapsa maximă", a declarat unul dintre săteni, potrivit cotidianului Vremea Nouă.

Localnicii vor să fie pedepsiţi vinovaţii

De asemenea, odată cu venirea celor plecaţi la muncă în străinătate în concedii, s-a putut observa şi o schimbare de atitudine faţă de violatori. Acum vălenarii spun că trebuie să plătească pentru fapta lor. Unii sunt chiar ceva mai duri şi spun că, dacă ar fi fost vorba de copilul lor, le-ar fi tăiat beregata. "Şi o prostituată, dacă o iei de la colţul străzii şi ea nu vrea, tot viol se cheamă. Ceea ce au făcut e condamnabil şi sigur îşi vor primi pedeapsa. Acum, după tot tam-tam-ul care a ieşit, sunt sigur că vor primi pedeapsa maximă. Am stat şi eu de vorbă cu unii dintre ei (n.r. Burada) şi au recunoscut că le este frică de ce va urma. Dar, oricum ar fi, şi-au făcut-o cu mâna lor. Nu se face aşa ceva. Mai grav este că am ajuns şi de râsul întregii tări. Cine spune de Văleni acum, spune de violatori. Şi nu e corect. Nu suntem aşa", spune unul dintre tinerii din localitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net