UPDATE: Accident rutier grav în Tulcea pe DN 22: șapte morţi şi opt răniţi, dintre care patru, duşi la spitale din Capitală

Ultima actualizare:

    Salvarea l-a transportat pe micut la spital pentru examinări amănunţite
Salvarea l-a transportat pe micut la spital pentru examinări amănunţite

Şapte persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident petrecut, joi seară, pe DN 22, în dreptul localităţii tulcene Cataloi, iar opt au fost rănite. Patru răniţi, între care un copil de cinci ani, au fost transportaţi, vineri dimineaţă, cu două elicoptere, la spitale din Capitală.

Unul dintre elicopterele Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, care a decolat de la Tulcea vineri dimineaţă, în jurul orei 7.55, a adus în Capitală trei dintre răniţii în accident, respectiv o femeie cu fractură cervicală şi doi bărbaţi, în comă, intubaţi.

Elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo în jurul orei 9.00, răniţii urmând să fie duşi la spital.

Celălalt elicopter al MAI, care a decolat de la Tulcea la ora 7.25, a transportat la Bucureşti un copil de cinci ani rănit grav în accident. Elicopterul a aterizat în jurul orei 8.30, în zona Apărătorii Patriei, la Detaşamentul de Pompieri, de unde copilul rănit a fost preluat cu o ambulanţă şi dus la Spitalul Bagdasar-Arseni. Copilul este în comă, ventilat mecanic, având traumatisme cranian şi toracic.

Potrivit informaţiilor de la faţa locului, în accident au fost implicate trei maşini foarte puternice, două Audi A 6 şi un BMW, din primele date reieşind că accidentul s-a petrecut din cauza vitezei excesive.

În urma accidentului, una dintre maşini s-a rupt în două, o parte luând foc.

Primele informaţii arată că două din cele trei maşini ar fi făcut întrecere pe o stradă des folosită de amatorii de viteză, în timp ce a treia maşină se îndrepta spre Tulcea, ocupanţii acesteia urmând să ia parte la o nuntă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net