UPDATE Bărbatul omorât de iubita de 18 ani era un cunoscut om de afaceri

Ultima actualizare:

    Dan Ardelean era divorțat și avea o fiică
Dan Ardelean era divorțat și avea o fiică

O crimă oribilă a înfiorat Timișoara! Omul de afaceri Dan Ardelean, patron al spălătoriei auto „Niagara” din oraș, a fost omorât de iubita de 18 ani, cu mai multe lovituri de cuțit. Kyro, aşa cum îi spunea omul de afaceri iubitei sale acuzate acum de omor, provine dintr-o familie dezorganizată, iar în urmă cu doi ani a fugit de acasă, scrie adevarul.ro.

UPDATE. Tânăra şi-a recunoscut fapta, declarând că l-a omorât pe bărbat din gelozie. Aceasta a fost reţinută şi urmează să fie prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor. Fata a povestit în timpul audierilor că a fugit de acasă la vârsta de 16 ani pentru a locui cu omul de afaceri, declarând că acesta i-a fost şi tată şi iubit, potrivit anchetatorilor. În ultimele trei săptămâni, însă, cei doi s-au certat de mai multe ori, tânăra ameninţându-l pe bărbat cu moartea deoarece era geloasă.

Fata a povestit că între timp s-a împăcat cu iubitul, iar marţi seară urma să ia masa împreună cu acesta, în casa în care locuiau, însă, când bărbatul s-a aşezat pe scaun, ea a luat un cuţit şi l-a înjunghiat în piept. După ce victima s-a prăbuşit, tânăra i-a mai aplicat câteva lovituri de cuţit în zona pieptului, apoi a ieşit în stradă şi a strigat ”L-am omorât”. Un biciclist care trecea în acel moment prin zonă a sunat la numărul de urgenţe 112. Când au ajuns la adresa indicată, medicii au constatat decesul bărbatului, dar şi că fata era rănită la o mână şi în stare de şoc.

În ultima perioadă, tânăra a suferit de tulburări de comportament, la momentul crimei aflându-se sub tratament medicamentos. Potrivit unor surse apropiate lui Dan Ardelean, Kyro locuia cu mama bărbatului, iar în seara crimei, între bărbat şi tânără ar fi avut loc o ceartă pe tema banilor în urma căreia fata l-a înjunghiat din spate pe bărbat.

Omul de afaceri Dan Ardelean, era judecat în dosarul „minore pentru VIP-uri”, în care un judecător şi un poliţist au fost deja judecaţi recunoscându-şi faptele, potrivit adevarul.ro.

Ucis cu lovituri de cuţit Dan Ardelean a fost găsit fără suflare de echipajul de ambulanţă care a ajuns pe strada Cozia, marţi seara.

Omul de afaceri a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit, în apartamentul său din cartierul Elisabetin.

Conform Pressaler.ro, între cei doi iubiți s-a iscat o ceartă, iar în urma unei lupte fizice, tânăra l-a înjunghiat pe bărbat de mai multe ori. “Medicii de pe ambulanţă au constatat că bărbatul a fost înjunghiat de cinci ori în spate, suferind «leziuni incompatibile cu viaţa». Fata a fost rănită la mâna stângă şi la umăr şi este în stare de şoc. Bărbatul a fost găsit în holul casei, într-o baltă de sânge, iar lângă el, pe jos, erau două cuţite, pe jos, şi un al treilea pe masă”, scrie pressalert.ro.

La faţa locului au ajuns atât fiica omului de afaceri, cât şi fosta soţie. Un apropiat al lui Dan Ardelean a povestit pentru televiziunile ajunse la faţa locului că cei doi s-au cunoscut în urmă cu doi ani, când fata avea doar 16 ani.

Conform informaţiilor de pe pagina de Facebook, Dan Ardelean era unul dintre cei care deţin site-ul de ştiri locale www.pentrutimisoara.ro, dar şi director al Asociaţiei Victimelor Accidentelor de Circulaţie Timiş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net