UPDATE: Descoperire macabră! Cadavrul unei japoneze, găsit într-o pădure lângă Bucureşti - VIDEO

Ultima actualizare:

UPDATE Polițiștii criminaliști care anchetează cazul studentei japoneze găsită moartă în pădurea de lângă Bucureşti au reţinut un suspect.

Este vorba de un tânăr de 26 de ani din judeţul Ilfov. Suspectul, V. Nicolae, urmează să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, potrivit sursei citate.

El a fost identificat în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale din IGPR şi cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov. SE pare că tânăra japoneză aterizase în România pe Aeroportul Internaţional Otopeni şi vroia să ajungă în Craiova unde urma să predea limba japoneză la o scoală.

În drumul său către Gara de Nord, a fost racolată de tânăr. Cadavrul japonezei, care era acoperit cu frunze, a fost găsit în cursul zilei de vineri, au declarat surse judiciare.

Descoperirea a fost făcută de câţiva oameni care au oprit întâmplător pe marginea drumului.

Din primele cercetări, se pare că femeia avea în jur de 30 de ani şi era bona unei familii ce locuieşte în apropiere.

Deocamdată, poliţiştii au două piste în privinţa aceastui caz: fie moartea a survenit în urma unui accident rutier, fie în urma unei crime, asasindul ascunzând cadavrul în pădure pentru a scăpa de el.

Trupul fără suflare a fost preluat de medicii legişti, ce urmează să stabilească cu exactitate cauza morţii după efectuarea necropsiei.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net