UPDATE A fost prins cel care l-a omorât pe tatăl fotbalistului Vasile Nicola!

Ultima actualizare:

    Vasile Nicola este fotbalistul Sportului Studenţesc.
Vasile Nicola este fotbalistul Sportului Studenţesc.

Anchetatorii au pus au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea lui Apostolescu Bogdan Alexandru Nicuşor pentru 24 de ore, cel care este acuzat că a provocat moartea tatălui fotbalistului de la Sportul, Vasile Nicola.

UPDATE "În sarcina inculpatului s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, constînd în aceea că la data de 22.03.2012, în jurul orei 22.35, la intersecţia dintre Bd. Camil Ressu şi Str. Dristor, a lovit-o pe victimă în zona feţei, iar în urma loviturii aceasta a căzut şi s-a lovit la cap, decedînd în spital la data de 26.03.2012 ca urmare a leziunilor astfel suferite.

Autopsia medico-legală a confirmat mecanismul de producere a leziunilor, stabilind că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei meningo-cerebrale, consecinţa unui traumatism cranio-cerebral cu fracturi craniene.

Inculpatul recunoaşte săvîrşirea faptei cum a fost descrisă mai sus", este comunicatul remis de Tribunalul Bucureşti.

Tatăl fotbalistului, înmormântat azi

Mijlocaşul de 27 de ani al Sportului Studenţesc, Nicola Vasile, trăieşte clipe de coşmar. Astăzi are loc înmormântarea tatălui său, Sorin, 54 de ani, care a murit luni la spitalul Bagdasar, din Bucureşti.

Tatăl fotbalistului fusese bătut cu bestialitate în apropiere de gura de metrou Dristor.

Tatăl lui Vasile Nicola, de la echipa Sportul Studenţesc, a încercat să aplaneze un conflict spontan şi a sfârşit prin a fi bătut atât de rău, încât medicii de la Spitalul Bagdasar Arseni au reuşit să-l mai ţină în viaţă pentru doar câteva zile.

„Tatăl meu a murit luni dimineaţa la spital după ce a stat patru zile în comă. Nu ştiu cine sunt agresorii, dar poliţiştii m-au chemat pentru declaraţii după ce îl voi înmormânta. Nu pot să cred ce s-a întâmplat... tot cartierul îl ştia pe tata, că era un tip glumeţ. I-a luat apărarea unui prieten care se încăieraseră cu nişte tineri în zona staţiei de metrou", a declarat jucătorul Vasile Nicola pentru adevarul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net