UPDATE. IMAGINI ŞOCANTE. O femeie a fost lovită pe trotuar de o maşină la volanul căreia se afla un şofer băut şi fără permis

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O maşină care, duminică dimineaţă, gonea cu 100 km/oră pe o stradă din Lugoj, judeţul Timiş, a intrat pe trotuar şi a lovit în plin o femeie. Şoferul, dar şi ceilalţi pasageri, au coborât din automobil şi au fugit.

UPDATE ORA 14.48. Judecătorii lugojeni au hotărât, astăzi, să-l elibereze pe şofer. Acesta nu are, însă, voie să părăsească ţara. Procurorii au făcut recurs, însă, bărbatul a fost pus în libertate, deoarece ordonanaţa de reţinere a expirat. Se pare că la baza deciziei a stat faptul că bărbatul şi-a recunoscut fapta, potrivit lugojonline.ro. Recursul se va judeca la Tribunalul Timiş, peste câteva zile.

Potrivit martorilor, indivizii de etnie romă goneau cu cel puţin 100 km/ oră pe strada Mihai Viteazul, din Lugoj, când şoferul a pierdut controlul volanului si a intrat pe trotuar, transmite lugojonline.ro.

Oamenii care au văzut nenorocirea susţin că BMW-ul, înmatriculat în Franţa, a intrat cu viteză de pe strada Mocioni pe strada Mihai Viteazul.

În acel moment, o femeie, care mergea pe trotuar a fost lovită în plin.

BMW-ul a rămas prins între un stâlp şi o casă. Şoferul şi pasagerii au fugit de la locul accidentului.

Victima, Maria Râciu, de 54 de ani, a fost dusă la Spitalul Judeţean din Timişoara. Ea are piciorul distrus în proporţie destul de mare şi va necesita o operaţie de chirurgie plastică, însă, medicii spun că are şanse mari de supravieţuire.

După cinci ore de audieri, şoferul şi-a recunoscut fapta

simeon stalpnicul png

În scurt timp, şoferul a fost găsit de poliţişti într-un imobil de pe strada Buziaşului şi dus la secţie. După cinci ore de audieri, bărbatul şi-a recunoscut fapta. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că şoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan şi nu avea nici permis.

Bărbatul este cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis, vătămare corporală gravă şi fuga de la locul accidentului. El a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj, care va stabili dacă acesta va fi cercetat în stare de arest sau în libertate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net