Tragedie fără margini într-o familie din localitatea vasluiană Codăești. Fiul de 15 ani și-a pus capăt zilelelor, miercuri noapte, înainte de ora 12.00, chiar de ziua lui. Băiatul fusese părăsit de iubită.


Adolescentul își sărbătorise ziua de naștere, miercuri. Împlinise 15 ani. Petrecerea i-a fost umbrită, însă, de despărțirea de fata pe care o iubea de câteva luni, scrie vremeanoua.ro.

Băiatul a cedat psihic și a decis să-și pună capăt zilelor. El a fost găsit spânzurat, miercuri, înainte de miezul nopții. La fața locului au fost chemați să intervină chiar colegii tatălui său, care este ambulanțier.

Băiatul s-a spânzurat de salcie din albia unui pârâu, care trece prin Codăești, la aproximativ 250 de metri de casă, scrie estnews.ro. Cea care l-a găsit a fost chiar mama adolescentului, după ce a observat că fiul ei lipsește de acasă. Ea a sunat la 112, însă echipajul medical al ambulanței trimisă la caz a constatat decesul băiatului.

„Polițiștii care au efectuat cercetări la fața locului nu au descoperit niciun înscris asupra minorului prin care acesta să-și justifice gestul. Tragedia s-a întâmplat chiar în ziua care victima împlinise vârsta de 15 ani. Deocamdată, nu se cunosc posibilele cauze care l-ar fi putut determina să recurgă la suicid”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

 
 
Loading...