UPDATE Tăriceanu, implicat într-un accident în Buzău

Ultima actualizare:

    Călin Popescu Tăriceanu ar fi vrut să întoarcă printr-un loc nepermis (Foto: Jurnalul de Buzău)
Călin Popescu Tăriceanu ar fi vrut să întoarcă printr-un loc nepermis (Foto: Jurnalul de Buzău)

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a fost implicat, în urmă cu puţin timp, într-un accident rutier, în judeţul Buzău. Tăriceanu se afla la volanul unui autoturism Ford.

Potrivit comisarului şef Florina Crucianu de la Poliţia Judeţeană Buzău, citat de Mediafax, accidentul s-a produs pe Aleea Industriilor din municipiul Buzău, unde autoturismul condus de fostul premier a fost lovit din spate de o altă maşină al cărei şofer nu a păstrat distanţa corespunzătoare.

"Este vorba despre o tamponare între două autoturisme, fără a fi înregistrate victime. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Buzău, care conducea pe Aleea Industriilor către Şoseaua Spătarului nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de alt autoturism din faţa sa, lovindu-l", a spus Florina Crucianu, care a precizat că şoferul din Buzău vinovat de producerea accidentului a fost sanţionat cu trei puncte amendă.

Conform sursei citate, cei doi şoferi au fost testaţi de poliţişti cu aparatul Drager, stabilindu-se că nu consumaseră alcool.

Călin Popescu Tăriceanu se afla la volanul unui autoturism Ford, care a fost avariat în urma tamponării.

Tăriceanu şi celălalt şofer nu s-au înţeles pe cale amiabilă, astfel că au mers la sediul Poliţiei municipiului Buzău, pentru întocmirea actelor constatatoare.

"Documentele de constatare a contravenţiei şi de soluţionare a evenimentului rutier au fost întocmite la sediul Politiei municipiul Buzău", au declarat reprezentanţii Poliţiei Buzău.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net