UPDATE. Un arestat a evadat de sub escorta poliţiei

Ultima actualizare:

UPDATE ORA 13.54. După aproximativ trei ore de căutări, poliţiştii au reuşit să-l prindă pe evadat. Bărbatul va fi dus la IPJ Ialomiţa. El se va alege cu dosar penal pentru evadare. Bărbatul a fost prins în zona podului Colentina din sectorul 2, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din Poliţie. Evadatul era singur şi se ascundea sub pod.

UPDATE ORA 11.41. Evadatul se numeşte Nae Curt, are 24 de ani, domiciliul în comuna ialomiţeană Răduleşti şi se afla în arest preventiv, împreună cu Artur Marian Vasile, zis "Moxu".Reprezentanţii IPJ Ialomiţa au precizat, pentru Mediafax, că bărbatul a fost dat în urmărire naţională şi au fost demarate ample operaţiuni de căutare şi prindere a acestuia, instituindu-se inclusiv filtre la toate ieşirile din Bucureşti.Potrivit poliţiştilor, evadatul are 1,82 înălţime, este brunet, tuns scurt, purta sacou de culoare neagră şi pantaloni maron.Evadatul a fugit în momentul în care a fost dat jos din duba IPJ Ialomiţa.

El este arestat pentru infracţiunea de trafic de minori.

Astăzi, trebuia să se judece recursul

Bărbatul mai era legat de un alt arestat. Când au coborât din dubă, el şi-a smucit mâna şi a reuşit să scape, potrivit rtv.net.

Bărbatul a fost arestat în data de 5 martie.

Vom reveni cu amănunte.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net