UPDATE Un pompier a murit încercând să salveze doi muncitori prinşi sub un mal surpat, la Feteşti

Ultima actualizare:

UPDATE 16.40:  Unul dintre pompierii prinşi sub malul de pământ a murit, informează rtv.net.  Un elicopter SMURD urma să-l preia pe pompier și să îl transporte la București, însă bărbatul nu a putut fi stabilizat.

Pompierii de la ISU Ialomiţa  fuseseră chemaţi pentru a interveni în cazul a doi muncitori peste care s-a surpat pământul în timp ce efectuau lucrări de înlocuire a sistemului de apă şi canalizare din Feteşti, informează rtv.net.

Operaţiunea de salvare a continuat, iar cei doi pompieri şi unul dintre muncitori au fost scoşi de sub pământ. Unul dintre ei era în stare gravă şi a fost nevoie de manevre de resuscitare. Cei trei vor fi preluaţi de elicoptere SMURD şi transportaţi la Bucureşti.

Echipele de salvatori au reuşit să ajungă şi la cel de-al doilea muncitor, rămas sub malul de pământ, şi au stabilit că acesta era încă în viaţă. Acum cei prezenţi depun eforturi pentru a-l scoate la suprafaţă. Bărbatul este prin până la brâu sub malul de pământ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioara Chira, muncitorii îşi luaseră toate măsurile de protecţie, însă unul dintre panourile de protecţie a cedat în momentul în care pământul s-a surpat.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net