Şi-au riscat viaţa ca să-i salveze, dar au fost înghiţiţi de pământ! Doi pompieri au intervenit, joi după-amiază, pentru a salva doi muncitori prinşi sub un mal de pământ. În timpul intervenţiei, malul s-a surpat din nou, şi cei doi pompieri au fost prinşi şi ei sub pământ.


UPDATE 16.40:  Unul dintre pompierii prinşi sub malul de pământ a murit, informează rtv.net.  Un elicopter SMURD urma să-l preia pe pompier și să îl transporte la București, însă bărbatul nu a putut fi stabilizat.

Pompierii de la ISU Ialomiţa  fuseseră chemaţi pentru a interveni în cazul a doi muncitori peste care s-a surpat pământul în timp ce efectuau lucrări de înlocuire a sistemului de apă şi canalizare din Feteşti, informează rtv.net.

Operaţiunea de salvare a continuat, iar cei doi pompieri şi unul dintre muncitori au fost scoşi de sub pământ. Unul dintre ei era în stare gravă şi a fost nevoie de manevre de resuscitare. Cei trei vor fi preluaţi de elicoptere SMURD şi transportaţi la Bucureşti.

Echipele de salvatori au reuşit să ajungă şi la cel de-al doilea muncitor, rămas sub malul de pământ, şi au stabilit că acesta era încă în viaţă. Acum cei prezenţi depun eforturi pentru a-l scoate la suprafaţă. Bărbatul este prin până la brâu sub malul de pământ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioara Chira, muncitorii îşi luaseră toate măsurile de protecţie, însă unul dintre panourile de protecţie a cedat în momentul în care pământul s-a surpat. 
 
Loading...
Citeste tot despre: