Uraaa! Mai avem 29 de kilometri de autostradă

Ultima actualizare:

    Primele maşini au intrat ieri pe autostradă, dar doar pentru teste
Primele maşini au intrat ieri pe autostradă, dar doar pentru teste

În sfârşit! Compania de Drumuri din cadrul Ministerului Transporturilor a recepţionat ieri primii kilometri de autostradă realizaţi după ce a preluat PSD puterea, în 2016.

Este vorba de circa 29 de kilometri de pe Loturile 3 şi 4, parte din autostrada A10, Sebeş - Turda. Lotul 3, de 12,45 km este considerată porţiunea de la intrarea în Aiud până la nodul de la Decea, iar Lotul 4, de 16,3 km, ţine de la nodul Decea, până la intrarea în autostradă în zona Turda. Purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Şerbănescu, a declarat că mai este nevoie doar ca poliţiştii să dea dispoziţie de deschidere.

”S-a recepţionat şi lotul 3 şi, în scurt timp, în seara aceasta (nr ieri seara), sperăm să dăm drumul la circulaţie. E cert că dăm drumul circulaţiei, pe ambele loturi”, a spus Alin Şerbănescu. A contat şi faptul că la sfârşitul acestei săptămâni are loc festivalul Untold, iar la Cluj-Napoca sunt aşteptaţi circa 300.000 de participanţi la cel mai mare festival muzical al anului. Probleme vor exista însă în continuare, pentru că se circulă greu de la Sebeş la Aiud şi cel mai probabil se vor crea ambuteiaje în special la urcarea pe lotul 3, la nodul rutier de la Aiud sau la cel de la Decea, unde se face urcarea pe lotul 4, scrie adevarul.ro

Lucrările la întreaga autostradă A10 Sebeş - Turda au început în urmă cu mai bine de patru ani, în 2014, într-un moment în care tot PSD era la guvernare. Şantierele s-au blocat în 2015 când s-a aflat că pentru 66 din cei 70 de kilometri ai autostrăzii nu existau toate avizele de lucrări. Lotul 1 e la 49% şi Lotul 2 e la 46%, iar şansele ca acestea să fie gata în acest an sunt infime.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net