Un pui de urs a fost ucis cu furci și topoare de sătenii din Câmpuri, județul Vrancea, după ce a atacat trei oameni.


Sâmbătă dimineață, autoritățile au fost anunțate că un urs era prins într-un gard cu șufă. „Îmediat, au intervenit şi medicul veterinar şi jandarmii. Ursul a fost desprins din gard, tranchilizat şi a fost dus în pădure, care se află la circa 200 de metri în spatele locuinţei unde a avut loc incidentul. L-am supravegheat până a intrat în pădure”, a declarat primarul Ion Vlad, citat de Agerpres. 

Alungat de autorități, ursul a reapărut după două ore     

Numai că, după aproximativ două ore, animalul a reapărut și a atacat un bărbat care lucra la reparația gardului. Strigătele de disperare i-au alertat pe vecini, care au sărit imediat în ajutorul lor, înarmați cu furci și topoare. În lupta cu ursul, au mai fost răniți doi bărbați, în vârstă de 36 şi, respectiv, 69 de ani. Primul bărbat rănit, în vârstă de 31 de ani, a fost transportat la spital, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Primarul a spus că în zonă nu au fost înregistrate evenimente similare nici în acest an şi nici în anii din urmă, cu excepţia unor pagube la culturile agricole. Cazul este anchetat de poliţiştii Inspectoratului Judeţean Vrancea. 

Citește și: 

Sat din Argeş, terorizat de urşi. Localnicii cer ca animalul să fie împuşcat după ce a omorât un cal

Prindeți ursul ucigaș din Suceava! Intr-o singură noapte a ucis trei animale si a rănit grav alte două

 
 
Loading...
Citeste tot despre: