«Vă aşteptăm cum îi aştepta Ştefan cel Mare pe turci»

Ultima actualizare:

    Primarul Ciprian Tamaş este mare fan Ştefan cel Mare
Primarul Ciprian Tamaş este mare fan Ştefan cel Mare

Un primar din judeţul Vaslui vrea să se ia „la trântă” cu pesta porcină. Primarul comunei Şuletea a criticat dur intervenţia autorităţilor în cazul pestei porcine africane, catalogând această criză ca fiind „un act criminal” şi avertizând că nu va permite nimănui să ia din curte porcii oamenilor.

Ciprian Tamaş, primarul comunei Şuletea, acuză că autorităţile române fac jocul marilor puteri în cazul pestei porcine şi nu susţin crescătorii de animale din ţara noastră, scrie adevarul.ro. Într-un mesaj postat pe Facebook, primarul Tamaş afirmă că nu va permite nimănui să intervină în comuna sa, să ia animalele din gospodăriile oamenilor sub pretextul pericolului pestei porcine africane. Edilul avertizează că va fi în linia întâi alături de ţărani şi că îi vor aştepta pe cei care vor veni să le ia animalele la fel cum îi aştepta Ştefan cel Mare pe turci.

„Alooo! Johannis, Dragnea, Dăncilă! Opriţi acest act criminal! Nu mai fiţi slugile marilor puteri! Nu există nici o pestă porcină, nu mai insistaţi în a vă bate joc de români!! La Şuletea voi fi în prima linie, vă aşteptăm la fel cum îi aştepta Ştefan cel Mare pe turci! Aţi distrus tot ce se putea distruge în ţara asta! Aţi închis sute de abatoare în România! Acum vreţi să desfiinţaţi şi coteţele din gospodării??? Ferească-vă Dumnezeu de furia ţăranilor!”, a transmis primarul Tamaş prin intermediul reţelei de socializare.

Până în prezent, în judeţul Vaslui nu a fost confirmat nici un caz de pestă porcină. Până acum, au fost identificate peste 725 de focare de pestă porcină în România, fiind sacrificaţi peste 120.000 de porci.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net