«Va fi o seară de foc» Şi au ars de vii!

Ultima actualizare:

    † Mihaela Tucă  (24 de ani) dansatoare (Fotografii: Facebook/observator de constanţa/cuget liber)
† Mihaela Tucă (24 de ani) dansatoare (Fotografii: Facebook/observator de constanţa/cuget liber)

Trei tinere au murit în chinuri groaznice, sâmbătă noapte, într-un local din Constanţa care a fost mistuit de foc. Două erau dansatoare, iar una cântăreaţă la restaurantul “Beirut”, de pe Bulevardul Tomis. Trupurile carbonizate ale fetelor au fost descoperite după cinci ore. Două dintre ele erau îmbrăţişate, iar cea de-a treia a fost găsită sub o grindă.

Sâmbătă, ora 23.00, restaurantul cu specific libanez "Beirut", din Constanţa. O seară obişnuită, oameni veseli, relaxaţi, ca la sfârşit de săptămână.

Dansatoarele tocmai îşi terminaseră numărul pe scenă şi urcaseră la vestiar pentru a se schimba. Nimic nu anunţa nenorocirea care avea să se dezlănţuie. Poate doar mesajul postat de cântăreaţa restaurantului, Nicolle, pe Facebook, cu puţin timp înainte de a începe petrecerea: "Now you see fire!" (n.r. "Va fi o seară de foc!"). Alarma s-a dat, în momentul în care restaurantul s-a umplut de un fum.

† Nicoleta Vasiliţeanu (23 de ani)dansatoare

simeon stalpnicul png

Clienţii au luat-o la fugă spre ieşire. Când au ajuns în stradă, au văzut cum flăcările puseseră stăpânire pe partea superioară a clădirii. Vântul bătea puternic şi a făcut ca focul să se extindă rapid la o sală de jocuri, dar şi la barul de la etaj. Aici, circa o sută de oameni asistau la un concert rock. Panicaţi, s-au îmbulzit să iasă din clădire. Au apucat să coboare pe scara, care în doar câteva minute a fost cuprinsă de flăcări.

† Nicoleta Cengher (22 de ani)cântăreaţă

simeon stalpnicul png

„Eram în club. Începuse concertul. Când am văzut fumul, am ieşit afară şi am văzut flăcările pe acoperiş", a declarat, pentru Neptun TV, Sorin Lucian-Ionescu.

Mobilierul localului a fost distrus aproape în totalitate

simeon stalpnicul png

Au început să sosească maşinile de pompieri, în total nouă. S-au luptat cinci ore cu flăcările şi au reuşit să scoată din restaurant două dansatoare şi un alt angajat.

Mansarda în care se aflau fetele s-a făcut scrum

simeon stalpnicul png

Una dintre dansatoare, Nicolle Buirencu (19 ani), avea arsuri pe circa 10% din suprafaţa corpului, dar şi pe căile respiratorii. A fost urcată în ambulanţă, apoi a fost transferată cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Focul a izbucnit în jurul orei 23.00

simeon stalpnicul png

La scurt timp, pompierii au aflat de la rudele sosite la faţa locului, că în restaurant mai sunt alte două tinere, o cântăreaţă, Nicoleta Cengher (22 de ani), şi o dansatoare, Mihaela Tucă (24 de ani), potrivit Neptun TV. Le-au găsit carbonizate în vestiar, îmbrăţişate. Tatăl uneia dintre ele a recunoscut-o după cercei. O prietenă a fetelor a auzit când ţipau.

Pompierii s-au luptat cinci ore cu flăcările

simeon stalpnicul png

„Am ieşit repede, dar le-am auzit. Erau, cred, Nicoleta şi Miky, care urlau şi plângeau. Când m-am întors, am văzut că a căzut o bucată de lemn şi nu puteau să iasă", a povestit tânăra. Părinţii unei alte dansatoare, Nicoleta Vasiliţeanu (23 de ani), nu-şi găseau fiica, pe care o căutaseră la spital.

După aproape jumătate de oră, pompierii i-au găsit trupul. Bucăţi din acoperiş se prăbuşiseră peste ea, potrivit Neptun TV. Surse din anchetă spun că incendiul ar fi pornit în urma unei defecţiuni la unul dintre cuptoarele restaurantului.

Nicolle Buirencu (19 ani) are arsuri pe corp şi pe căile respiratorii

simeon stalpnicul png

Nicolle Buirencu, tânăra adusă de urgenţă în Capitală este internată la Spitalul de Arşi, în stare critică, potrivit medicilor. "Pacienta, în vârstă de 19 ani, nu prezintă probleme din cauza arsurilor de pe suprafaţa corpului, însă intoxicaţia cu fum şi arsurile de la nivelul căilor respiratorii pot duce la complicaţiia", a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, medicul Adrian Stănculea. Reprezentantul unităţii medicale a mai spus că tânăra este, în prezent, intubată, ceea ce înseamnă că respiră cu ajutorul aparatelor.

Prima ipoteză în cazul tragediei din Constanţa. Vezi de unde a pornit incendiul

Patronul restaurantului din Constanţa în care au ars 3 tinere, cercetat penal! Unde se afla în timp ce era căutat de autorităţi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net