"Vă rog să vă gândiţi la vecinul Gheorghe Nichita". Scrisoarea primarului din Iaşi care şi-a hărţuit amanta

Ultima actualizare:
Adina Samson are o înregistrare audio în care primarul Nichita o amenință că o va distruge
Adina Samson are o înregistrare audio în care primarul Nichita o amenință că o va distruge

Primarul oraşului Iaşi, Gheorghe Nichita, a transmis un mesaj după ce a fost pus în arest la domiciliu de către procurorii DNA. Edilul PSD susţine că îi pare rău şi că cineva a profitat de sentimentele sale.

Gheorghe Nichita a fost pus sub arest la domiciliu după ce fosta amanta, Adina Samson, l-a denunţat pe motiv că o hărţuia şi că a pus Poliţia Locală să o urmărească peste tot. Primarul a redactat o scrisoare deschisă către cetăţenii din Iaşi, pentru a se scuza şi a le cere să se gândească la omul Gheorghe Nichita, nu doar la politician. 

"Scrisoare Deschisă către ieşeni

Dragii mei,

Înainte de toate, vă rog să primiţi scuzele mele sincere. Acolo, în adâncul sufletului vostru, vă rog să înţelegeţi părerile de rău ale omului Gheorghe Nichita. Regret enorm situaţia creată în ultimele zile din cauza căreia comunitatea ieşeană a fost ţinta unui asediu mediatic nemeritat.

În aceste zile, vă rog să vă gândiţi la mine şi altfel decât la primarul care dirijează şantiere, care elaborează proiecte ample de infrastructură, care sprijină prin investiţii masive învăţământul ieşean. Vă rog să vă gândiţi la omul Gheorghe Nichita, la tatăl Gheorghe Nichita, la vecinul Gheorghe Nichita".

El a mai spus că cei 12 ani în care a fost primar a muncit şi că, datorită proiectelor lui, Iaşi este acum un oraş funcţional. 

"Cred că aceşti doisprezece ani de când vă reprezint ca primar n-au fost vorbe în vânt. Au fost ani şi ani în care, împreună cu voi toţi, am aşezat cărămidă peste cărămidă şi am făcut acest oraş modern, mai civilizat, mai prosper.

Iaşul se află în plin proces de reconstrucţie, de finalizare a unor proiecte foarte importante de infrastructură. E singura realitate care poate vorbi obiectiv despre mine şi despre echipa de la Primăria Municipiului Iaşi. De aceea, vreau să vă asigur că oraşul este funcţional şi că fiecare membru al echipei pe care am construit-o duce mai departe proiectele pe care ni le-am asumat", a mai spus Nichita.

Edilul a mai explicat că momentan situaţia nu îi permite să facă declaraţii, dar după finalul anchetei va vorbi deschis despre acest caz. În plus, Nichita vrea să ducă la capăt toate proiectele începute de el ca primar al oraşului. 

"Nu sunt un om perfect. Acum, în această situaţie, o ştiu mai bine ca oricine. Am avut mare încredere în oameni şi nu mă aşteptam ca cei pe care-i iubeam să profite de sinceritatea sentimentelor mele. Nu mă aşteptam ca aceştia să nu conştientizeze că fiecare lovitură pe care credeau că mi-o dau mie, de fapt o aplicau comunităţii al cărei reprezentant sunt. Însă, ajungă-i zilei răutatea ei!

Nu am fost niciodată un laş. Nu voi fi nici acum. Imediat ce situaţia juridică mi-o va permite, voi ieşi în faţa dumneavoastră şi vă voi vorbi deschis şi transparent, aşa cum am făcut-o întotdeauna. Mă voi supune, fără ezitare, judecăţii instituţionale. Sunt un om cu frică de Dumnezeu. În final, El va fi cel care mă va judeca cu adevărat.

De doisprezece ani, toate mesajele pe care vi le adresez poartă în dreptul numelui meu titulatura de Primar al Municipiului Iaşi. Nu e o simplă semnătură. Este însăşi raţiunea pentru care am muncit în toţi aceşti doisprezece ani: să vă fiu alături, să vă ascult şi să vă înţeleg, să construiesc, împreună cu dumneavoastră, acest oraş care ne este casă şi familie tuturor, Iaşul.

Cu atât mai mare este regretul că din cauza unor probleme personale imaginea Iaşului are azi de suferit. Motivaţia mea publică este, acum, ca proiectele importante ale comunităţii noastre să fie duse la bun sfârşit până în 2016. Este o datorie de onoare, o obligaţia asumată de mine şi de echipa mea de care o să ne ţinem de cuvânt.

Iată de ce pot semna această scrisoare astfel:

Gheorghe Nichita, primarul Municipiului Iaşi", a concluzionat primarul. 

Gheorghe Nichita, denunţat de amanta hărţuită


    Adina Samson a cerut protecţia PoliţieiFoto Click!
Adina Samson a cerut protecţia PoliţieiFoto Click!

Gheorghe Nichita este cercetat de DNA deoarece a folosit Poliţia Locală pentru a-şi supraveghea amanta, pe Adina Samson. Femeia a fost cea care l-a denunţat pe Nichita, după ce, în intervalul 25-27 martie 2015, a observat că este urmărită. Se pare că edilul o bănuia că-l înşală, aşa că a aranjat cu şefii Poliţiei Locale s-o supravegheze.Adina Samson a ajuns la Primăria Iaşi în urmă cu opt ani. După ce a lucrat în mai multe birouri, de-a lungul timpului, Samson a devenit inspector de specialitate la Primărie, lucru care i-a permis să se mute într-un birou alăturat celui pe care îl deţine Nichita. Aşa s-au cunoscut mai bine şi au devenit amanţi.

Fosta amantă a lui Nichita a cerut protecţia poliţiei. Ea susţine că îi este teamă de Gheorghe Nichita şi de persoanele la care el a apelat ca să o urmarească.

Tânăra s-a confesat într-un dialog purtat în exclusivitate cu “Adevărul”, exprimându-şi dorinţa să încheie acest capitol urât al vieţii: “Vreau doar să trec cu bine peste acest moment dificil. Poate, într-o zi, voi putea spune mai multe lucruri public, însă acum vreau să mă retrag din zona de cancan, din zona de amantlâc sordid, penibil”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net