"Vă vom viola ca să vă liniştiţi". Consătenii celor şapte agresori din Vaslui au ameninţat jurnaliştii

Ultima actualizare:

    Sătenii au început să ameninţe presafoto: adevarul.ro
Sătenii au început să ameninţe presafoto: adevarul.ro

Spiritele se încing în Văleni, localitatea din judeţul Vaslui unde o fată a fost violată de şapte bărbaţi. Sătenii au început să ameninţe pe jurnaliştii care se aflau acolo pentru a filma vizita zilnică a celor şapte la Poliţie.

Mai mulţi oameni s-au adunat în faţa secţiei de Poliţie din Văleni şi au ameninţat jurnaliştii cu moartea. În plus, li s-a spus că dacă nu vor pleca, se va întâmpla o nenorocire. 

"Vom aduna tot satul şi vă vom viola ca să vă liniştiţi şi să vedeţi ce înseamnă cu adevărat un viol“, au spus sătenii, conform adevarul.ro.

La un moment dat, unul dintre bărbaţi a devenit violent şi a sărit să bruscheze jurnaliştii. Sătenii au spus că cei şapte violatori sunt băieţi buni şi că fata e de vină pentru tot. 

Reportera Acces Direct a povestit, în cadrul ediţiei de joi, că a fost înjurată, i s-a spus că va pleca cu maşina spartă şi chiar a fost întrebată dacă nu îi este frică să umble singură seara prin sat. Ameninţările au avut loc de faţa cu poliţia, care nu a făcut nimic, mai spune jurnalista.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net