Locuitorii comunei Ciugud, din județul Alba, vor avea acces mai ușor la vaccinul anti Covid-19, prin intermediul unei campanii inedite inițiate de primărie. ”Vaccinare la poarta ta!” este campania prin care toți cei care vor să se imunizeze împotriva noului coronavirus se vor putea vaccina cu Pfizer sau Moderna în perioada 14-16 mai.


Primarul independent Gheorghe Damian a anunțat o campanie de vaccinare menită să vină în sprijinul tuturor celor care nu se pot deplasa pentru a se imuniza împotriva noului coronavirus.

Procedura este cât se poate de simplă: doritorii se pot pot programa prin telefon, online sau prin SMS, iar în perioada 14-16 mai, o echipă medicală se va deplasa în toate satele comunei pentru administrarea serurilor Pfizer și Moderna.

”Dragii noștri,
Primăria Comunei Ciugud lansează campania «Vaccinare la poarta ta!», inițiativă ce are ca scop sprijinirea persoanelor care doresc să se vaccineze. Astfel, orice persoană, cu vârsta de peste 18 ani, poate să se programeze online, telefonic sau prin SMS pentru a fi imunizată. În perioada 14 – 16 mai 2021, echipe medicale mobile vor veni în fiecare sat al comunei pentru acțiunea de vaccinare.
Cum poți să te programezi?
Online, printr-un e-mail trimis la office@primariaciugud.ro.
Telefonic sau printr-un sms trimis la numărul de telefon 0786 571 042 (Sorin Poparadu).
Prin medicii de familie din Comuna Ciugud:
0765/049660 – pacienții care sunt în lista doamnei dr. Ileana Popescu
0762/372422 – pacienții care sunt în lista doamnei dr. Cerasela Săndoiu
Nu uita să îți specifici vârsta, numărul de telefon și ziua în care ești disponibil pentru vaccinare (vineri - 14 mai, sâmbătă- 15 mai și duminică – 16 mai)!
PROGRAMĂRILE POT FI FĂCUTE PÂNĂ ÎN DATA DE 12 MAI 2021!”

 
 
Loading...