Vacile maidaneze fac ravagii în Lupeni

Ultima actualizare:

    Vacile din Lupeni, la ora mesei
Vacile din Lupeni, la ora mesei

Muu! Muu! Nu e vorba de vreo păşune de la marginea satului, ci de fundalul sonor devenit familiar locuitorilor din oraşul Lupeni. De mai multe luni, pe străzile localităţii din Valea Jiului zburdă o cireadă de vaci maidaneze abandonate de proprietar. O tânără a reclamat că animalele i-au devastat autoturismul.

Vaci slobode în mijlocul oraşului din Hunedoara! Erbivorele cutreieră nestingherite prin Lupeni şi se hrănesc din containerele cu resturi. Revoltaţi, zeci de localnici au reclamat degeaba anomalia. Mai mult, o tânără susţine că vacile i-au distrus maşina în care se afla, scrie adevarul.ro.


    Plimbare la ceas de seară
Plimbare la ceas de seară

„Pe o stradă din centrul Lupeniului, au ieşit în faţa noastră, dintre maşinile parcate, vestitele vaci care se plimbă pe unde vor ele. Pentru vacile acestea care pun în pericol vieţile oamenilor nu mai luaţi măsuri? Aseară puteam muri şi eu, şi fratele meu, când o vacă a venit spre noi cu coarnele în parbriz şi a deteriorat jumătate de maşină. Dacă ne trezeam cu ea peste noi în maşină? Asta aşteptaţi? Nouă cine ne plăteşte  pagubele acum?”, spune indignată Gabriela. Aceasta a publicat câteva imagini cu cireada de vaci de pe stradă şi cu maşina avariată, dar nu a depus plângere.


    Maşina avariată de erbivorele năzdrăvane
Maşina avariată de erbivorele năzdrăvane

Bogdan Niu, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, susţine că „au fost făcute mai multe informări către autorităţile locale din Lupeni, pentru a lua măsuri conform competenţelor stabilite prin lege, iar posesorii acestor animale au fost amendaţi, pentru că au lăsat nesupravegheate animalele pe carosabil”. Vacile abandonate de proprietar în Lupeni s-au adaptat deja traiului urban. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net