Basarabeanca Uliana Ochinciuc, nevasta lui Dan Condrea, a câştigat în instanţă dreptul de a administra una dintre societăţile care au pus pe jar toată România din cauza dezinfectanţilor diluaţi. Asta înseamnă că femeia este liberă să vândă firma Hexi Med în orice moment.

Cum s-au luat ochii de pe Hexi Pharma, cum lucrurile par să scape iar de sub control. Dosarul dezinfectanţilor diluaţi a ajuns în faţa judecătorilor, cei care au decis ca cei doi administratori ai companiei, Flori Dinu şi Mihai Leva, să rămână sub măsura controlului judiciar. Pe de altă parte, procurorii anticorupţie au pus sub sechestru o mare parte din averea lăsată în urmă de Dan Condrea, directorul defunct al companiei. 

Chiar dacă se află sub urmărire penală pentru acuzaţia de spălare de bani, văduva lui Condrea, basarabeanca Uliana Ochinciuc, a ţinut cu dinţii de ea în defavoarea fostei soţii a lui Condrea, Magdalena Condrea, cea care nu s-a lăsat mai prejos. 

În urmă cu câteva zile, judecătorii au fost de partea Ulianei, şi au pronunţat o decizie care îi permite să facă ce doreşte cu Hexi Med Srl,  ”puiul” Hexi Pharma, specializată în asistenţă medicală.

S-a izbit cu maşina de copac

 

Patronul Hexi Pharma şi-a pierdut viaţa pe 22 mai 2016, într-un grav accident rutier produs în Ilfov, în localitatea Buftea, pe şoseaua dintre laboratoarele lui şi fabrica Hexi Pharma.

Condrea a murit pe loc în urma accidentului

 

El se îndrepta spre locuinţa fostei sale soţii, de unde urma s-o ia pe fiica sa în vârstă de 10 ani. Deşi unii au pus sub semnul întrebării varianta sinuciderii, procurorii au concluzionat la finalizarea anchetei că Dan Condrea s-a izbit intenţionat cu maşina de un copac, după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora dezinfectanţii Hexi Pharma erau diluaţi.

 

loading...
Loading...