Văduva lui Condrea, stăpână peste afacerile soţului

Ultima actualizare:

    Uliana Ochinciuc  s-a căsătorit cu  Dan Condrea  în 2012 şi  au împreună  un copil
Uliana Ochinciuc s-a căsătorit cu Dan Condrea în 2012 şi au împreună un copil

Basarabeanca Uliana Ochinciuc, nevasta lui Dan Condrea, a câştigat în instanţă dreptul de a administra una dintre societăţile care au pus pe jar toată România din cauza dezinfectanţilor diluaţi. Asta înseamnă că femeia este liberă să vândă firma Hexi Med în orice moment.

Cum s-au luat ochii de pe Hexi Pharma, cum lucrurile par să scape iar de sub control. Dosarul dezinfectanţilor diluaţi a ajuns în faţa judecătorilor, cei care au decis ca cei doi administratori ai companiei, Flori Dinu şi Mihai Leva, să rămână sub măsura controlului judiciar. Pe de altă parte, procurorii anticorupţie au pus sub sechestru o mare parte din averea lăsată în urmă de Dan Condrea, directorul defunct al companiei. 

Chiar dacă se află sub urmărire penală pentru acuzaţia de spălare de bani, văduva lui Condrea, basarabeanca Uliana Ochinciuc, a ţinut cu dinţii de ea în defavoarea fostei soţii a lui Condrea, Magdalena Condrea, cea care nu s-a lăsat mai prejos. 

În urmă cu câteva zile, judecătorii au fost de partea Ulianei, şi au pronunţat o decizie care îi permite să facă ce doreşte cu Hexi Med Srl,  ”puiul” Hexi Pharma, specializată în asistenţă medicală.

S-a izbit cu maşina de copac

simeon stalpnicul png

Patronul Hexi Pharma şi-a pierdut viaţa pe 22 mai 2016, într-un grav accident rutier produs în Ilfov, în localitatea Buftea, pe şoseaua dintre laboratoarele lui şi fabrica Hexi Pharma.


    Condrea a murit  pe loc în urma  accidentului
Condrea a murit pe loc în urma accidentului

El se îndrepta spre locuinţa fostei sale soţii, de unde urma s-o ia pe fiica sa în vârstă de 10 ani. Deşi unii au pus sub semnul întrebării varianta sinuciderii, procurorii au concluzionat la finalizarea anchetei că Dan Condrea s-a izbit intenţionat cu maşina de un copac, după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora dezinfectanţii Hexi Pharma erau diluaţi.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net