Văduva lui Vadim Tudor, distrusă de durere: "Totul e putred"

Ultima actualizare:
Doina Tudor este devastată de moartea soţului
Doina Tudor este devastată de moartea soţului

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, Doina, este distrusă de durere după moartea fostului lider PRM, care s-a stins din viaţă luni (14 septembrie). Femeia a vorbit despre cât de greu îi este acum că soţul ei a murit la doar 65 de ani şi că ea şi fetele lor au rămas cu multe probleme pe cap.

Doina Tudor nu s-a dezlipit de sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Vadim Tudor. Ea a dezvăluit să a doua noapte a fost una foarte grea, pentru că şi-a dat seama că soţul ei nu se va întoarce niciodată acasă. 

"L-am aşteptat să vină aseară (nr. 15 septembrie) acasă, n-a venit. Ne-am uitat la pozele lui. A fost foarte greu. Aveam nişte tabieturi, ale lui, cu insulina, cu sculatul în timpul nopţii. Totul va fi putred, fără nici o plăcere. Dumnezeu l-a luat pentru că l-a iubit foarte mult. El îşi dorea să plece lângă mama lui, pe care a divinizat-o. Îl vom îngropa peste ea. Când era copleşit de probleme, o striga. «Mamă, de ce nu mă iei la tine»", a spus văduva fostului senator pentru emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1.


    Doina Tudor este devastată de moartea soţuluicaptura Antena 1
Doina Tudor este devastată de moartea soţuluicaptura Antena 1

Femeia a mai spus că luni, când Vadim Tudor a mers la spital şi a făcut stopurile cardiace care i-au adus moartea, nimeni nu se aştepta la ceea ce s-a întâmplat. Ba chiar, deşi fostul lider PRM se simţea rău, atât Doina Tudor, cât şi fetele Lidia şi Eugenia au crezut că nu e deloc grav.  

"Am crezut că exagerează, când au început să îi facă masaj cardic, mi-am dat seama că s-a terminat totul. Nu a apucat să vorbească cu fetele. Nu ştiam că se va întâmpla. A mai avut o criză de edem cardiac, dar îi era frică de spitale", a mai adăugat Doina Tudor.

Doina Tudor: "Nu aveam nici o sursă de venit" 

Văduva lui Vadim Tudor a dezvăluit că va urma o perioadă foarte grea pentru ea şi cele două fete, pentru că "Tribunul" a lăsat în urmă multe datorii, dar şi multe lucruri care trebuie rezolvate. Pe lângă revista România Mare şi adăpostul cu 100 de câini, ele vor trebui să vadă cum se vor descurca de pe o zi pe alta, pentru că nu au nici o sursă de venit. 

"Rămân cu multe probleme pe cap. Avem 100 de câini la care nu vrem să renunţăm, salariaţii, revista România Mare, pe care Lidia a promis că o va duce. Procese pe rol, fetele sunt la facultate, foarte multe. El nu mai avea nici o sursă de venit. Nu voia să dea oamenii afară de la revistă, îi era milă. El nu dormea nopţiile deloc, avea nişte insomnii groaznice, a dus la epuizare psihică, l-a terminat. Nu a mai putut să facă faţă. După înmormântare, vom vedea ce e de făcut. Vom vedea. Acum în sfârşit se odihneşte. Mereu spunea că nu se poate odihni", a mai spus văduva lui Corneliu Vadim Tudor.

"Dacă el a murit, nu îmi mai e teamă de nimic"

Cu toate că a fost greu până acum, Doina Tudor e convinsă că după înmormântare îi va fi şi mai greu. Ea a povestit că nu va muta nici măcar pixul de pe biroul lui Vadim Tudor, care va rămâne multă vreme aşa cum l-a lăsat fostul senator. În acest fel, ea crede că va fi încă aproape de el. 

"Despărţirea va fi cea mai grea, acum e încă aici. Mâine (joi, 17 septembrie) va fi un dezastru, nu îl vom mai vedea deloc. Pe biroul lui stau ochelarii, pixul, aşa o să îl las, cine ştie când o să umblu. Toate vor rămâne aşa, aşa voi fi aproape de el. Tot ce am trăit lângă el e frumos, vacanţele cu fetele. De acum înainte, nu o să mai putem să mergem. Ne-a dus în locuri pline de istorie, am vizitat foarte mult. S-a ocupat de fete în sensul ăsta. Nimic nu va mai fi cum a fost înainte. Dacă el a murit, nu îmi mai e teamă de nimic. Mă gândesc doar la fetele mele, să le văd la casa lor. Nu am crezut că va muri înaintea mea. Am crezut că vom îmbătrâni împreună. Este groaznic", a concis Doina Tudor, cu ochii în lacrimi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net