Văduvul polițistei din Gorj: "E un coşmar din care încă aştept să mă trezesc"

Ultima actualizare:

    Zeci de prieteni şi  rude au venit la  înmormântarefotografii: Adevărul
Zeci de prieteni şi rude au venit la înmormântarefotografii: Adevărul

Zi de coşmar pentru poliţistul Constantin Lăpădat, din Băleşti, judeţul Gorj. Bărbatul de 36 de ani s-a văzut nevoit să-şi îngroape deodată soţia, copilaşul şi soacra. Într-o clipă de nebunie, femeia, şi ea poliţistă, şi-a ucis mama şi pruncul, apoi s-a sinucis. Miercuri, 1 august, cei trei au fost înmormântaţi.

Poliţista, mama ei şi copilaşul de doar 6 luni au fost aduşi marţi la capela Bisericii Sfântul Nicolae din Târgu Jiu, pentru o noapte de priveghi, iar ieri a avut loc înmormântarea celor trei. Zeci de rude şi prieteni au venit să-i conducă pe ultimul drum, scrie adevarul.ro. Mulţi dintre ei erau încă şocaţi de cele petrecute în seara zilei de duminică, 29 iulie.

„Parcă este un coşmar din care aştept să mă trezesc. Adela era o persoană normală. A fost mai grijulie cu copilul, dar nu am observat alte probleme. Nu îmi explic de ce s-a întâmplat asta“, a spus o prietenă de familie. Constantin Lăpădat, soţul femeii care a făcut acest gest nebunesc, abia se mai ţinea pe picioare şi se uită spre sicrie cu o privire tulbure. Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, a transmis un mesaj de susţinere faţă de poliţistul care şi-a pierdut familia în doar câteva momente: „Poliţiştii din cadrul IPJ Gorj sunt alături de colegul lor, pentru a depăşi aceste momente dificile. Transmitem condoleanţe familiei”, a declarat Andrei Lazăr pentru corespondentul Mediafax.


    Ieri a fost zi de  doliu în localitatea  gorjeană
Ieri a fost zi de doliu în localitatea gorjeană

Ieri, sicriul cu trupul neînsufleţit al poliţistei nu a fost introdus în biserică, pentru slujba de înmormântare, ci doar cele cu copilul şi cu bunica acestuia. Dar Adela Lăpădat a fost îngropată în acelaşi cavou, alături de fiul său şi de mama sa. La înmormântare a fost prezent şi primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, pentru că mama poliţistei lucra ca secretară într-o direcţie a Primăriei. Şi primarul comunei Băleşti, Mădălin Ungureanu, a venit la funeralii, declarând că este o zi de doliu în localitate: „I-am sprijinit în a le găsi un loc de veci. Suntem aproape de familie. Este o zi de doliu. Este întristare totală în rândul cetăţenilor. Vecinii nici acum nu pot să înţeleagă gestul pe care l-a făcut victima, care l-a rândul ei a făcut victime, chiar propriul copil şi propria mamă. Vecinii ştiau că este o familie liniştită şi respectabilă. 

simeon stalpnicul png

Poliţistul era plecat la farmacie

Teribila faptă s-a petrecut duminică seara. Agentul de poliţie Constantin Lăpădat a mers să cumpere medicamente de la farmacie şi şi-a lăsat pistolul pe masă. Soţia sa, Adela, poliţistă şi ea la Transporturi Feroviare Târgu Jiu, a luat arma şi şi-a împuşcat mortal mama, pruncul, iar, apoi, s-a sinucis. Aceasta ar fi suferit de depresie post natală. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net