Vâlcea: Bărbat întors din Italia, prins beat la volan, după ce a facut accident. Trebuia să fie în autoizolare

Ultima actualizare:

    Accident provocat de un bărbat venit din Italia care a fugit din izolare Foto: gazatavalceana.ro
Accident provocat de un bărbat venit din Italia care a fugit din izolare Foto: gazatavalceana.ro

Un bărbat din Râmnicu Vâlcea s-a ales cu două dosare penale dintr-o singură lovitură. A condus băut în timp c ear fi trebuit să stea în autoizolare, fiind întors recent din Italia.

Întors din Italia în data de 9 martie, bărbatul în vârstă de 32 de ani ar fi trebuit să stea în autoizolare la domiciliu timp de 14 zile. Nu numai că nu a respectat această decizie impusă de autorități, însă s-a mai urcat și băut la volan și s-a plimbat pe străzile din Râmnicu Vâlcea, joi dimineață.

La un moment dat, când se afla pe strada Râureni, din cauza faptului că era beat, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a izbit un alt autoturism. Din fericire, accidental s-a soldat doar cu pagube materiale, anunță adevarul.ro.

La verificarea cu alcooltestul, oameni legii au constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,71 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea a precizat pentru adevarul.ro că poliţiştii care s-au dus la locul accidentului erau echipaţi cu măşti şi mănuşi şi nu au intrat în contact direct cu victima. În schimb, au solicitat ajutorul autorităţilor medicale care au trimis o ambulanţă pentru cazuri speciale care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Judeţean din Vâlcea, pentru a i se recolta probe de sânge care să stabilească exact nivelul alcoolemiei şi apoi pentru a-l duce acasă, la izolare.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, precizează IPJ Vâlcea.

Citește și:

Coronavirus în România. Scenarii. Raed Arafat: „Am putea avea și peste 2.000 de cazuri de îmbolnăvire”

O femeie din Hunedoara confirmată cu noul coronavirus, amendată anterior pentru că nu a respectat regimul de izolare

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net