Valentine's Day 2020. Iată cum trebuie să arate buchetul perfect pentru iubită!

Ultima actualizare:

    Orice femeie ar trebui să primească, de Valentine's Day, de la iubitul ei un frumos buchet de flori Foto: Shutterstock
Orice femeie ar trebui să primească, de Valentine's Day, de la iubitul ei un frumos buchet de flori Foto: Shutterstock

Flori, dulciuri, cine romantice, bijuterii, vacanțe și ședințe la SPA. Sunt câteva dintre cadourile pe care îndrăgostiții și le fac de Valentine's Day 2020. Totuși, florile oferite femeii nu pot fii banale. Specialiștii floriști ne spun cum trebuie să arate buchetul perfect pentru iubită.

Mai este o singură zi până la mult așteptatul Valentine's Day 2020! Astfel că îndrăgostiții sunt pe ultima sută de metri pentru a găsit cadoul perfect pentru perechea lui.

În cazul bărbaților, lucrurile sunt simple. Un buchet de flori aranjat cu stil poate fura inimile chiar și celei mai pretențioase femei. Dar este o artă să știi să-l faci. Nu orice soi de flori se potrivesc pentru o zi când iubirea este la putere.

Floristul Alina Neacșa: ”Sunt de evitat spicele de gâu, crizantemele și trandafirii roșii”

Potrivit celebrului florist Alina Neacșa, un buchet oferit de Valentine's Day nu ar trebui să aibă foarte multă verdeață, pentru că altfel nu vor fi prea multe flori.

Apoi, sunt de evitat spicele de grâu, floarea soarelui, crizantemele, florile din plastic, mătase, săpun și chiar clasicii trandafiri roșii, care în această perioadă vor fi foarte scumpi.

Trandafirii parfumați de grădină, cadoul perfect

”Valentine’s Day este despre iubire, despre a oferi ființei iubite un cadou de suflet, despre a te bucura de un sentiment frumos, mai presus de toate celelalte. Deși am importat această sărbătoare, mă bucură orice moment în care oamenii oferă flori și cadouri deosebite sub semnul iubirii. Iubirea a fost mereu asociată cu o culoare puternică, și anume roșul. Ei bine, pentru mine ce fac toți nu mă mai reprezintă și de doi ani le sugerez îndrăgostiților să renunțe la inimioare de pluș, la flori din plastic și la clasicii trandafiri roșii, care sunt de trei ori mai scumpi în această perioadă, și le ofer alternativa unui buchet parfumat din trandafiri de grădină.  Sau prefer să mă gândesc la primăvară și să creez aranjamente care să exprime acest sezon prin texturi și prin flori ca: frezii, zambile, anemone și ranunculus ori să creez buchete parfumate cu care știu sigur că nu ai cum să dai greș. La finalul zilei se poartă bunul gust și emoția pe care reușești să o creezi persoanei iubite. Le sugerez domnilor să accesorizeze buchetul parfumat și cu o pereche de pantofi de calitate foarte bună, produși în România”, ne spune zâmbind Alina Neacșa, care este  fondatorul Flori cu Fitze Academy, dar și a afacerii Flori cu Fitze Fresh, de unde floriști români pasionați pot comanda 8.100 de soiuri de flori, printre care și renumiții tandafiri parfumați de grădină aduși proasepți, în doar 12 ore, din Kenya.

Un buchet simplu, cu trei trandafiri parfumați de grădină, dar aranjat cu mult gust
Un buchet simplu, cu trei trandafiri parfumați de grădină, dar aranjat cu mult gust

Prețioasele flori se regăsesc, de altfel, în aranjamente nunților celebre. Mireasma lor este îmbătătoare, iar dacă știi să le îngrijești stau proaspete în vază chiar și zece zile.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/iata-de-unde-vin-trandafirii-parfumati-de-gradina-de-la-nunta-printului-harrry

https://www.click.ro/news/national/buchete-de-trandafiri-istorie-si-semnificatie

https://www.click.ro/news/national/10000-de-flori-de-lux-daruite-bolnavilor-si-batranilor-din-spitale-si-camine https://www.click.ro/news/national/buchet-impresionant-de-flori-memoria-regelui-mihai-costa-1000-de-euro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net