Flori, dulciuri, cine romantice, bijuterii, vacanțe și ședințe la SPA. Sunt câteva dintre cadourile pe care îndrăgostiții și le fac de Valentine's Day 2020. Totuși, florile oferite femeii nu pot fii banale. Specialiștii floriști ne spun cum trebuie să arate buchetul perfect pentru iubită.


Mai este o singură zi până la mult așteptatul Valentine's Day 2020! Astfel că îndrăgostiții sunt pe ultima sută de metri pentru a găsit cadoul perfect pentru perechea lui.

În cazul bărbaților, lucrurile sunt simple. Un buchet de flori aranjat cu stil poate fura inimile chiar și celei mai pretențioase femei. Dar este o artă să știi să-l faci. Nu orice soi de flori se potrivesc pentru o zi când iubirea este la putere.

Floristul Alina Neacșa: ”Sunt de evitat spicele de gâu, crizantemele și trandafirii roșii”

Potrivit celebrului florist Alina Neacșa, un buchet oferit de Valentine's Day nu ar trebui să aibă foarte multă verdeață, pentru că altfel nu vor fi prea multe flori.

Apoi, sunt de evitat spicele de grâu, floarea soarelui, crizantemele, florile din plastic, mătase, săpun și chiar clasicii trandafiri roșii, care în această perioadă vor fi foarte scumpi.

Trandafirii parfumați de grădină, cadoul perfect

”Valentine’s Day este despre iubire, despre a oferi ființei iubite un cadou de suflet, despre a te bucura de un sentiment frumos, mai presus de toate celelalte. Deși am importat această sărbătoare, mă bucură orice moment în care oamenii oferă flori și cadouri deosebite sub semnul iubirii. Iubirea a fost mereu asociată cu o culoare puternică, și anume roșul. Ei bine, pentru mine ce fac toți nu mă mai reprezintă și de doi ani le sugerez îndrăgostiților să renunțe la inimioare de pluș, la flori din plastic și la clasicii trandafiri roșii, care sunt de trei ori mai scumpi în această perioadă, și le ofer alternativa unui buchet parfumat din trandafiri de grădină.  Sau prefer să mă gândesc la primăvară și să creez aranjamente care să exprime acest sezon prin texturi și prin flori ca: frezii, zambile, anemone și ranunculus ori să creez buchete parfumate cu care știu sigur că nu ai cum să dai greș. La finalul zilei se poartă bunul gust și emoția pe care reușești să o creezi persoanei iubite. Le sugerez domnilor să accesorizeze buchetul parfumat și cu o pereche de pantofi de calitate foarte bună, produși în România”, ne spune zâmbind Alina Neacșa, care este  fondatorul Flori cu Fitze Academy, dar și a afacerii Flori cu Fitze Fresh, de unde floriști români pasionați pot comanda 8.100 de soiuri de flori, printre care și renumiții tandafiri parfumați de grădină aduși proasepți, în doar 12 ore, din Kenya.

buchet-de-flori-valentines-day.jpg

Acesta este un alt buchet cu care bărbatul își poate impresiona iubita pe 14 februarie, de Valentine's Day
Acesta este un alt buchet cu care bărbatul își poate impresiona iubita pe 14 februarie, de Valentine's Day

Prețioasele flori se regăsesc, de altfel, în aranjamente nunților celebre. Mireasma lor este îmbătătoare, iar dacă știi să le îngrijești stau proaspete în vază chiar și zece zile.

 

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/iata-de-unde-vin-trandafirii-parfumati-de-gradina-de-la-nunta-printului-harrry

https://www.click.ro/news/national/buchete-de-trandafiri-istorie-si-semnificatie

https://www.click.ro/news/national/10000-de-flori-de-lux-daruite-bolnavilor-si-batranilor-din-spitale-si-camine https://www.click.ro/news/national/buchet-impresionant-de-flori-memoria-regelui-mihai-costa-1000-de-euro

 
 
Loading...