Vampirul acesta zice că trăieşte sub Castelul Bran

Ultima actualizare:

    Bathory  a devenit  vampir  acum 4 anifoto: Profimedia
Bathory a devenit vampir acum 4 anifoto: Profimedia

Isteria vampirilor transilvăneni a depăşit demult graniţele ţării noastre! „Românul” Andreas Bathory susţine că trăieşte în catacombele Castelului Bran şi că a devenit vampir după ce Vlad Ţepeş însuşi i-a apărut în vis. El a acordat un interviu tabloidului britanic „The Sun” şi povestea lui a făcut înconjurul lumii.

Vampirul Dracula e personajul central al romanului scris de irlandezul Bram Stoker (1847-1912). Cartea a fost publicată în 1897 şi a avut un succes mondial. Mii de oameni din întreaga lume s-au identificat cu Nosferatu, cu „morţii vii” care, conform poveştii lui Stoker, se revendicau prin descendenţă de sânge din Vlad Dracul. La fel şi Andreas Bathory, care zice că trăieşte în subteranul castelului Bran, din Transilvania. Stă în coşciugul lui, meditează şi bea sânge. „Acum patru ani, Vlad Ţepeş mi-a apărut în vis. Se afla într-o cameră întunecată şi m-a numit «fiul lui». Viaţa mea s-a schimbat total din clipa aceea”, a declarat Bathory. Tânărul vampir (care nu îşi dezvăluie adevărata vârstă şi identitate) a mai adăugat că a fost ales conducătorul Ordinului Dragonilor, care, zice el, a fost înfiinţat în 1476, după moartea lui Ţepeş. În realitate, Ordinul Dragonilor a fost înfiinţat la 12 decembrie 1408 şi primul maestru a fost Sigismund de Luxemburg.

Castelul Bran  e în prezent în  proprietatea  lui Dominic  de Habsbourg
Castelul Bran e în prezent în proprietatea lui Dominic de Habsbourg

Legătura dintre Vlad Ţepeş şi Castelul Bran este de fapt o eroare a lui Stoker, pentru că istoria îl menţionează doar pe tatăl acestuia, Vlad Dracul (1400-1447) ca fiind protector al Branului şi Braşovului, sub ordinul regelui ungar. Andreas Bathory este hrănit cu sânge de „lebedele negre” din apropierea castelului, care îi donează din proprie iniţiativă câte un pahar de sânge pe zi. „Nu e nevoie să le muşc de jugulară pentru a le bea sângele. Ele pur şi simplu vin în cârd peste mine şi mi se oferă pe tavă”, a povestit Bathory. 

Sângele înseamnă  energie,  spune Bathory
Sângele înseamnă energie, spune Bathory

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net