Vanghelie i-a cumpărat fetiţei sale propriul oraş

Ultima actualizare:

    Puzzle-ul uriaş din 25.000 de piese a fost primit de CrăciunFoto: Marius Bărăgan
Puzzle-ul uriaş din 25.000 de piese a fost primit de CrăciunFoto: Marius Bărăgan

Se poate spune că a dat în mintea copiilor, însă la modul cel mai frumos. De când a devenit tătic, Marian Vanghelie îşi retrăieşte copilăria alături de fetiţa lui superbă, pe nume Maria (3 ani), pe care nu mai ştie cum să o răsfeţe. I-a cumpărat chiar un orăşel în miniatură.

Celebrul primar, care a condus timp de 4 mandate sectorul 5 al Capitalei, împlineşte joi vârsta de 51 de ani. Nu ai spune că îmbătrâneşte, ci din contră, întinereşte, iar asta datorită unicei sale fiice, Maria, care a apărut în viaţa lui în septembrie 2015. De-atunci Marian Vanghelie este foarte dedicat vieţii de familie, iar soţia sa, Oana Mizil (43 de ani), nu poate să fie decât fericită pentru că are un ajutor important. Micuţa Maria este răsfăţată ca o prinţesă, însă nu păpuşile sunt preocuparea ei actuală, ci alt gen de jucării. Maria are propriul oraş în miniatură. Da, nu e o glumă, deoarece Moş Crăciun i-a pus sub brad un joc inteligent, un puzzle uriaş din 25.000 de piese, iar la ”zidirea” acestuia s-a implicat sută la sută mami, care a muncit două luni să îl construiască. Orăşelul dotat cu primărie, spital, poliţie, port maritim, trenuri, maşini, staţii de autobuz, blocuri, case şi oameni a fost montat piesă cu piesă şi a ocupat o parte spaţioasă din livingul casei. Orăşelul a costat cât echivalentul unei maşini la mâna a doua, însă nimic nu e prea mult când e vorba de fata lui tata. ”Da, Maria e cuminte şi a primit o jucărie mai specială. Tatăl ei a comandat un orăşel în miniatură şi am fost fascinaţi cu toţii când a sosit. Două luni am lucrat la el”, a spus pentru Click! Oana Mizil, soţia lui Marian Vanghelie. “Viaţa cu Maria e fericită. Ne ţine de dimineaţă şi până seara în priză. Totul se învârte în jurul ei. În viaţă, cu cât parcurgem ani, cu atât învăţăm mai mult. Vedeţi dvs, una e să fii părinte la 25 de ani şi alta la 50. De fapt, nici nu ştii când e mai bine, dar ştie Dumnezeu să le rânduiască pe toate”, spunea politicianul pentru Click!, referindu-se la faptul că mai are un fiu, Alexandru, din prima căsătorie.

Împreună din 2012


    Foto: Marius Bărăgan
Foto: Marius Bărăgan

Marian Vanghelie şi Oana Mizil au transformat colegialitatea în amor în 2012. Cei doi PSD-işti au recunoscut că formează un cuplu după ce au fost surprinşi împreună într-o vacanţă în Franţa. Fostul primar al Sectorului 5 venea după o căsătorie de 28 de ani cu Charlotte, pe care o luase de nevastă la vârsta de 18 ani. Şi Oana Mizil avea un divorţ la activ. În 2015 a venit pe lume micuţa Maria.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net