Vara vine la sfârşitul lui mai

Ultima actualizare:

    De Paşte se anunţă  temperaturi de  15 grade
De Paşte se anunţă temperaturi de 15 grade

Ce bine e la soare, cu haine mai uşoare! Toată săptămâna ne vom bucura de vreme execelentă, mai caldă decât normal, inclusiv în weekend. Meteorologii dau o veste şi mai bună: la sfârşitul lunii mai vor fi până la 30 de grade!

Zilele acestea, este frumos în toată ţara, vreme perfectă pentru ieşirile în aer liber. De luni, 26 martie, pentru câteva zile, se răceşte uşor, de la peste 20 de grade, la doar 11 grade, în sud.

În această perioadă, la munte şi în Moldova se întoarce iarna. "Vor fi ninsori de scurtă durată, fără să se depună strat de zăpadă. Cel mult 1-2 cm. Va rezista câteva ore. Temperaturile vor coborâ la 5 -7 grade în Moldova şi la 11-15 grade în sudul ţării. În timpul nopţii, vor fi şi temperaturi negative: la Bucureşti, în jur de minus 1 grad", ne-a explicat Mihai Timu, meteorologul de serviciu, de la ANM.

În luna aprilie, "nu se văd" precipitaţii abundente sau de lungă durată. De Paşte, specialiştii prognozează temperaturi medii de 15 grade, în sudul ţării şi mai scăzute la deal şi la munte. După jumătatea lunii mai, temperaturile vor urca până la 25 de grade, chiar 30 de grade, în sudul ţării.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net