Vatmanul care l-a lovit pe Mircea Lucescu: «Sunt dezamăgit de el»

Ultima actualizare:

Marian Bartoc a declarat că a făcut tot posibilul pentru a evita accidentul, dar nu a fost posibil.

"Atunci când a virat, eu l-am lovit. Deci, vă daţi seama ce distanţă a fost. Era incredibil de aproape. M-am trezit cu Lucescu în faţa mea. În 19 ani, de când sunt vatman, nu am avut decât un accident, şi acela nu din vina mea. Eram pe un tramvai de tip Craiova şi nu aveam mai mult de 15-20 de kilometri la oră. Dacă aveam vitează mai mare, cred că era mai rău", a declarat vatmanul, pentru EVZ.

Vatmanul spune că l-a apreciat pe Mircea Lucescu, dar şi-a schimbat părerea după ce a auzit declaraţiile acestuia cum că nu ar fi vinovat pentru accident.

"A fost un jucător bun, este un mare tehnician şi acum antrenează şi face bani pentru el şi faima lui. După ce a ieşit din spital şi a făcut acele declaraţii, mi-am schimbat părerea despre el. Băiatul meu este dinamovist şi eu stelist. Şi băiatul şi-a schimbat părerea despre el şi mi-a zis că nu mai poate să ţină cu Dinamo. Nu poţi să ieşi din spital şi să spui că era tramvaiul la sute de kilometri când era exact invers. Sunt dezamăgit de el", a adăugat Marian Bartoc.

image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net