Vecinii din Mamaia spun că ăsta e blocul lui Dragnea

Ultima actualizare:
Planul detaliat  al parterului
Planul detaliat al parterului

Casă care se-nvârte după soare! Conform dezvăluirilor făcute de Rise Project, în valiza cu documente ale companiei Tel Drum ajunsă în posesia jurnaliştilor se afla şi o mapă roşie, în care au fost găsite 5 coli A3 cu „un proiect faraonic”. Luând în calcul planurile şi expertiza unor specialişti, reporterii de la adevarul.ro au descoperit o vilă construită în Mamaia Nord.

Vila misterioasă din schiţele găsite în valiza cu documente? Reporterii de la adevarul.ro au reuşit să găsească o construcţie care corespunde şi în realitate schiţelor cadastrale. Conform dezvăluirilor făcute de Rise Project, în geamantanul cu documente ale companiei Tel Drum ajunsă în posesia jurnaliştilor se afla şi o mapă roşie, în care au fost găsite 5 coli A3 cu „un proiect faraonic (…) Sunt cinci niveluri, casa liftului, iar releveele adună împreună 1.015 metri pătraţi utili”.

“Casa a fost vândută”,  a declarat ieri  Liviu Dragnea,  liderul PSD
“Casa a fost vândută”, a declarat ieri Liviu Dragnea, liderul PSD

E vorba despre o „vilă privată în Mamaia”. Construcţia are, aşa cum se vede în planurile respective, 13 camere, 12 băi şi 4 bucătării, şi ar fi fost plătită de compania Tel Drum. Luând în calcul planurile şi expertiza unor specialişti, adevarul.ro a descoperit că vila a fost construită la numai 200 de metri de plajă, în zona Mamaia Nord. Construcţia de tip bloc se înalţă pe patru nivele, ultimul fiind o terasă de unde poţi privi Marea Neagră.Administrativ, construcţia se află pe teritoriul oraşului Năvodari, adresa fiind Mamaia Sat, strada D14, dar lumea preferă să-i spună „Mamaia Nord”. 

13 camere şi 12 băi

Zona e una rezidenţială, plină de vile construite în ultimii ani.Dacă într-un capăt al străzii este plaja, în celălalt capăt, strada D14 se leagă de şoseaua Mamaia-Năvodari, care a fost modernizată, începând cu 2014, de o asociere de firme din care a făcut parte şi Tel Drum. Construcţia „vilei din Mamaia” a început în urmă cu 8 - 10 ani, potrivit documentelor prezentate de Rise Project, unde apar oferte de la firme de amenajări interioare.

În zonă, oamenii de pe strada D14 nu ştiu despre Tel Drum sau cine a plătit construcţia, dar afirmă că e „casa lui Liviu Dragnea”, chiar dacă nu l-au văzut pe acolo. „Cine ştie cui i-a dat-o să se folosească de ea”, spune râzând o femeie. Altă doamnă ştie că ar fi mai multe persoane care deţin apartamente în „vila lui Dragnea”.


    Planul detaliat  al parteruluiSursa: Rise Project
Planul detaliat al parteruluiSursa: Rise Project

Terase cu mozaic şi balustrade de inox

Parterul imobilului e descris în schiţele din valiză: “La intrarea principală, traversezi o terasă mare cu pardoseală şi scări placate cu piatră naturală, tencuieli decorative, treci un vestibul ca la casele boiereşti, urmează un hol cât sufrageria ta (…) În stânga e sala tronului, adică un «spaţiu de primire» de 44 de metri pătraţi. Merită: pereţi stucco veneziano, piatră naturală, canapele, măsuţe, bar, relaxare, tot tacâmul. La dreapta, după scara interioară care încolăceşte liftul, dai în sala de mese (48,4 mp), vecină cu bucătăria. Ambele, înconjurate de terase imense cu balustrade de inox şi mozaicuri. Servitorul stă în aripa utilitară”. Unul dintre apartamentele care compun vila a fost scos la închiriat în ultimul sezon estival. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net