A venit să înveţe în România, dar a fost atacată de câini

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A ieşit la o plimbare prin staţiunea Mamaia, dar a tras o sperietură soră cu moartea. O tânără din Turcia a fost înconjurată de o haită de câini în faţa Hotelului Parc. De frică, fata a luat-o la fugă, dar unul dintre dulăi a muşcat-o de picior.

Tânăra, în vârstă de 24 de ani, este venită din Turcia şi studiază biologia în Constanţa. Duminică seara, se plimba prin staţiunea Mamaia. Când a ajuns în dreptul Hotelului Parc, a înlemnit.

O haită de 6-7 câini a înconjurat-o, iar ea a luat-o la fugă. Tânăra a fost însă muşcată de picior, iar câinele agresiv nu a vrut să-i dea drumul. A rămas agăţat de coapsa ei. Animalul a fost desprins cu greu de un taximetrist din zonă care a văzut întreaga scenă şi a sărit în ajutorul ei.

Speriată de ce i s-a întâmplat, tânăra s-a adăpostit în maşina taximetristului pentru a aştepta sosirea ambulanţei. Medicii au ajuns însă după 25 de minute, după ce iniţial, s-au dus la o adresă greşită. Aceştia au crezut că victima se află la Hotelul Perla şi au pierdut astfel minute preţioase.

Tânăra a fost urcată în ambulanţă şi i-a fost acordat primul ajutor, după care a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Constanţa.

Medicii spun că ea a suferit mai multe plăgi muşcate şi va rămâne internată până când analizele medicale vor fi terminate. Dacă va depune plângere, poliţiştii vor demara o anchetă pentru găsirea persoanei responsabile de colectarea maidanezilor.

Taximetriştii care au văzut întâmplarea spun că zona de la intrarea în staţiunea Mamaia este plină de câini periculoşi în extra-sezon. Animalele atacă orice turist care are curajul să circule pe trotuarul bulevardului Mamaia după lăsarea întunericului.

 “Am văzut cum au a­­­­ta­­­cat-o! Ea a fugit cu câinele agăţat de ea. Nu voia să-i dea drumul!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net