Veste bună! De Paște mergem la schi

Ultima actualizare:

    Mai multe pârtii din țară sunt deschise de Sărbători
Mai multe pârtii din țară sunt deschise de Sărbători

Paștele de anul acesta este unul special. Pentru fiecare va exista câte o distracție pe sufletul lui. Unii vor merge la grătar, iar iubitorii sporturilor de iarnă vor putea schia.

Avem temperaturi de primăvară, dar omătul consistent care s-a depus, îmbunătățit cu un strat gros de zăpadă artificială, face ca și în weekend-ul viitor să schiem sau să ne dăm cu săniuța.

Administratorii de pârtii sunt pregătiți să întâmpine turiștii cum se cuvine, astfel că dacă nu v-ați făcut program muntele vă așteaptă.

”Pârtia este de un alb imaculat, e zăpadă ca în 20 ianaurie. Sunt condiții formidabile pentru schi. De Paște se va face și plajă pe pârtie, pentru că se anunță soare și maxime de 11 grade, dar e bine că nopțile și diminețile sunt geroase, chiar și minus 5 grade”, ne-a asigurat Alexandru Debreți, cel care se ocupă de Pârtia Cazacu.

O cartelă cu șase puncte costă 20 de lei, cu 10 puncte-30 lei, cu 20 de puncte-45 de lei, cu 40 de puncte-85 de lei, cu 60 de puncte- 120 de lei, iar cu 80 de puncte150 de lei. Pentru teleschi folosiți 2 puncte, iar pentru babyschi-un punct.

Și la Cota 2000 din Sinaia se schiază de sărbători, dar și în Maramureș, la Cavnic. Toate pârtiile sunt deschise, iar stratul de omăt măsoară acolo, în medie, 70 de centimetri.

Puteți ciocni ouă roșii și pe pârtiile din Poiana Brașov. Administratorii anunţă că iau în calcul prelungirea sezonului oficial de schi până în a doua zi de Paște, pe 9 aprilie.

Și în weekend-ul de Florii a fost nebunie pe pârtiile de aici, unde s-au înregistrat 59.705 treceri.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net