Vești despre Andrei Găluț! Învață să-și folosească din nou mâna dreaptă

Ultima actualizare:

    Andrei Găluț a fost grav rănit în incendiul din clubul Colectiv, din 30 octombrie 2015foto: Prima TV
Andrei Găluț a fost grav rănit în incendiul din clubul Colectiv, din 30 octombrie 2015foto: Prima TV

Solistul Andrei Găluţ, singurul membru al trupei Goodbye to Gravity care a supravieţuit incendiului din clubul Colectiv, a fost transferat de la spitalul din Olanda, unde a fost operat, la o clinică privată din Germania, transmite News.ro.

Apropiaţi ai familiei lui Andrei Găluţ au declarat, miercuri, 20 aprilie, pentru News.ro, că solistul a părăsit spitalul din Olanda, unde fusese internat la începtul lunii noiembrie, și urmează un program de recuperare fizică la o clinică privată din Germania.

”Andrei trebuie să înveţe să-şi folosească din nou mâna dreaptă, după operaţiile pe care le-a suferit. Are grefe şi sunt necesare multe şedinţe de recuperare fizică”, a declarat un membru al familiei.

Mama lui Andrei este în permanenţă cu acesta, încă de când a fost internat în Olanda, însă medicii din Germania nu i-au putut spune când poate fi externat pacientul.

”Totul depinde de progresele pe care le face în programul de recuperare. Medicii au spus că nu se pot pronunţa în acest moment, astfel că nu ştie nimeni când se va întoarce acasă”, a mai declarat sursa citată.

În urma incendiului din Clubul Colectiv, Andrei Găluţ a suferit arsuri pe mâini, faţă şi umăr, dar şi arsuri pe căile respiratorii. El a fost singurul supravieţuitor din trupa rock Goodbye to Gravity, care susţinea un concert pentru lansarea albumului ”Mantras of War”.

Bilanţul victimelor incendiului din Colectiv a ajuns la 64 de morţi şi sute de răniţi. Printre cei care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei se numără artişti, fotografi, jurnalişti, olimpici şi studenţi străini. Incendiul a izbucnit în noaptea de 30 octombrie, în timpul unui concert al trupei Goodbye to Gravity. Patru din cei cinci membri ai trupei au și-au pierdut viața în incendiu sau în săptămânile care au urmat.

Patronii clubului, administratorii firmei care a furnizat artificiile pentru concert şi unul dintre pirotehniştii care le-au montat sunt anchetaţi în acest caz.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net