Vești despre vacanță! Wizz Air lansează cinci noi rute

Ultima actualizare:

    Wizz Air se pregătește să lanseze cinci noi curse de pe Aeroportul Abu Dhabi
Wizz Air se pregătește să lanseze cinci noi curse de pe Aeroportul Abu Dhabi

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat, astăzi, 3 mai, cinci noi rute de pe Aeroportul Internaţional Abu Dhabi (AUH) spre Budapesta şi Bucureşti, la tarife de 59,99 euro dus, cu condiţia reluării activităţilor de aviaţie în ţările respective. Acestea vor fi operabile din iunie spre Budapesta şi Bucureşti și din septembrie spre Cluj-Napoca, Katowice şi Sofia.

"Rutele vor conecta capitala Emiratelor Arabe Unite cu Budapesta şi Bucureşti din iunie 2020 şi cu Cluj-Napoca, Katowice şi Sofia din septembrie 2020, cu condiţia reluării activităţilor de aviaţie în ţările respective. Wizz Air devine primul transportator european low cost care lansează zboruri către Abu Dhabi", arată compania într-un comunicat.

Cursele Wizz Air din București încep din 3 iunie  

Cursele din Bucureşti vor începe din 3 iunie, în zilele de miercuri şi duminică, până în 30 septembrie, iar după, în zilele de marţi, joi şi sâmbătă.

Preţul porneşte de la 59,99 euro, iar tariful este pentru un singur segment, cu taxa de administrare inclusă, având un bagaj de mână inclus.

Trollerul şi orice bagaj adiţional de cală vor fi taxate adiţional. Preţul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizziar.com şi aplicaţia pentru mobil Wizz. Numărul de locuri la tarifele prezentate este limitat, precizează compania.

Cursele Wizz Air din Cluj, lansate din septembrie

Cursele din Cluj Napoca vor fi lansate în 16 septembrie şi vor fi operate în zilele de miercuri şi duminică a acelaşi preţ. "Acest anunţ completează acordul din martie care oficializează înfiinţarea Wizz Air Abu Dhabi ca o companie aeriană locală cu sediul în Abu Dhabi, ca parteneriat între ADQ şi Wizz Air. Este prima companie aeriană a Wizz Air fondată în afara Europei şi se estimează că va începe operaţiunile mai târziu anul acesta", precizează cei de la compania aeriană.  

Se intenţionează ca Wizz Air să se concentreze pe stabilirea rutelor către pieţele unde compania are deja operaţiuni cu o creştere importantă, respectiv Europa Centrală, de Est şi de Vest, dar şi subcontinentul indian, Orientul Mijlociu şi Africa, pe termen lung.

"Noile rute ale Wizz Air către Budapesta, Bucureşti, Cluj-Napoca, Katowice şi Sofia evidenţiază angajamentul nostru de a conecta Abu Dhabi cu cele mai căutate destinaţii globale. Aceste noi rute reflectă în mod pozitiv rezistenţa industriei şi capacitatea sa de a continua să înainteze cu planuri îndrăzneţe care vor stimula cererea consumatorilor şi recuperarea durabilă a pieţei aviaţiei. În calitate de cel mai nou partener aerian, salutăm Wizz Air şi primele sale rute cu braţele deschise, întrucât ne pregătim să facilităm planurile de expansiune interesante ale transportatorului din Abu Dhabi. Vizitatorii din Ungaria, România, Polonia şi Bulgaria se vor bucura de dotările moderne ale terminalelor noastre, cu un element unic de ospitalitate arabă, înainte de a se îndrepta cu uşurinţă spre experienţa capitalei prospere a Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi", a declarat Shareef Al Hashmi, Acting Chief Executive Officer al Abu Dhabi Airports Company.

Abu Dhabi, cea mai nouă destinație a Wizz Air 

Abu Dhabi este cea mai nouă destinaţie Wizz Air, atrăgând numeroşi pasageri din cinci oraşe majore din patru ţări importante din Europa Centrală şi de Est.

Aceste servicii vor fi primele rute directe între capitala Emiratelor Arabe Unite şi Budapesta, Bucureşti, Cluj-Napoca, Katowice şi Sofia, şi vor adăuga o capacitate de aproape 220.000 de locuri/an la reţeaua companiei aeriene din Abu Dhabi. Zborurile sunt deja în vânzare şi pot fi rezervate pe wizzair.com de la 59,99 euro.

Ce se întâmplă în cazul interdicțiilor de călătorie

În cazul interdicţiilor de călătorie, impuse din cauza pandemiei de Covid-19, care afectează data de începere a zborurilor, pasagerii cu rezervări pentru zborurile afectate vor avea la dispoziție trei variante. Fie să-şi reprogrameze călătoria pentru o dată ulterioară, fie să primească banii înapoi sau să beneficieze de 120% din valoarea rezervării sub formă de Wizz Credit. Acesta va putea fi utilizat pentru achiziţionarea de zboruri şi servicii. Compania aeriană a anunţat recent mai multe măsuri suplimentare pentru a sprijini distanţarea fizică în timpul îmbarcării şi curăţenia sporită la bord.

Cum se urcă la bordul aeronavelor Wizz Air

"Compania aeriană roagă pasagerii să-şi administreze rezervările online acolo unde este posibil, inclusiv check-in-ul online, serviciul de predare a bagajelor, precum şi să opteze pentru plata contactless în timpul cumpărăturilor la bord. Purtarea măştilor la bord este obligatorie pentru echipaj şi pasageri, astfel, tuturor le este amintit să călătorească cu măşti. Aeronava este curăţată complet de mai multe ori pe zi şi este dezinfectată peste noapte. Echipajul va înmâna, de asemenea, şerveţele de igienizare pasagerilor la îmbarcare şi va supraveghea distanţarea locurilor pentru pasageri pe zborurile unde gradul de încărcare permite", mai spun ei.

Wizz Air lansează, totodată, o campanie de comunicare specială pentru a informa pasagerii despre situaţia actuală în contextul COVID-19 şi pentru a oferi sfaturi utile în vederea unei călătorii în siguranţă.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est.

Aceasta operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 710 rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 154 de destinaţii din 45 de ţări. 40 de milioane de pasageri au călătorit cu compania în ultimele 12 luni.

Citește și: 

https://www.click.ro/utile/travel/cum-ar-arata-calatoriile-cu-avionul-de-acum-incolo-acelasi-numar-de-scaune-dar-cu

https://www.click.ro/news/national/marcel-vela-anunta-o-noua-ordonanta-militara-ce-prevederi-va-avea

https://www.click.ro/news/social/lista-zborurilor-anulate-spre-ce-tari-nu-mai-putem-calatori-cu-avionul-si-pana-cand

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net