Comisarul şef Constantin Furtună, şeful Brigăzii de combatere a Crimei Organizate (BCCO),susţine că relaţiile dintre interlopi au trecut deja la un alt nivel, aceştia ajungând chiar să se înrudească între ei.


Declaraţiile au fost făcute la finalizarea unei anchete, pornite de la Prahova, care a relevat nivelul de organizare din lumea interlopă, inclusiv de la Galaţi.

„Relaţiile dintre clanul Ghenosu şi clanul Ogeacă din Galaţi sunt foarte apropiate. Aceştia merg mereu împreună la botezuri şi nunţi. De altfel, şi relaţiile lui Ghenosu cu Nuţu Cămătaru sunt foarte bune, Nuţu fiind chiar finul lui Ghenosu", a explicat aceste.

Pe de altă parte, nu se poate demonstra că Ogeacă ar fi ştiut despre afacerile din Irlanda ale lui Ghenosu. „Pentru această cauză, membrii clanului Ogeacă nu sunt anchetaţi", a mai spus şeful BCCO Ploieşti.

Corduneanu prin Galaţi

Şi membrii clanului Corduneanu, proaspăt eliberaţi din arest, au fost zăriţi tot mai des în ultima vreme în restaurantele din Galaţi, stând la masă cu membri importanţi ai lumii interlope din oraşul de la malul Dunării.

De altfel, pe youtube.com circulă mai multe filmuleţe de la nunţi botezuri şi chiar înmormântări, în care membrii clanurilor Ghenosu, Corduneanu, Ogeacă, Ijldileanu sau Chiaburu stau la masă şi ascultă liniştiţi dedicaţiile maneliştilor.

CITEŞTE AMĂNUNTE ŞI VEZI VIDEO PE ADEVĂRUL.RO


 
 
Loading...
Citeste tot despre: