Vezi cum funcţionează clanurile mafiote din Galaţi şi cui se subordonează ele!

Ultima actualizare:

Declaraţiile au fost făcute la finalizarea unei anchete, pornite de la Prahova, care a relevat nivelul de organizare din lumea interlopă, inclusiv de la Galaţi.

„Relaţiile dintre clanul Ghenosu şi clanul Ogeacă din Galaţi sunt foarte apropiate. Aceştia merg mereu împreună la botezuri şi nunţi. De altfel, şi relaţiile lui Ghenosu cu Nuţu Cămătaru sunt foarte bune, Nuţu fiind chiar finul lui Ghenosu", a explicat aceste.

Pe de altă parte, nu se poate demonstra că Ogeacă ar fi ştiut despre afacerile din Irlanda ale lui Ghenosu. „Pentru această cauză, membrii clanului Ogeacă nu sunt anchetaţi", a mai spus şeful BCCO Ploieşti.

Corduneanu prin Galaţi

Şi membrii clanului Corduneanu, proaspăt eliberaţi din arest, au fost zăriţi tot mai des în ultima vreme în restaurantele din Galaţi, stând la masă cu membri importanţi ai lumii interlope din oraşul de la malul Dunării.

De altfel, pe youtube.com circulă mai multe filmuleţe de la nunţi botezuri şi chiar înmormântări, în care membrii clanurilor Ghenosu, Corduneanu, Ogeacă, Ijldileanu sau Chiaburu stau la masă şi ascultă liniştiţi dedicaţiile maneliştilor.

CITEŞTE AMĂNUNTE ŞI VEZI VIDEO PE ADEVĂRUL.RO

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net