Viciul i-a adus moartea! Un bărbat a fost găsit mort într-un hotel, în urma unui incendiu provocat de o țigară

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Caz tragic la Focșani! Un bărbat a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Focșani, în urma unui incendiu. Pompierii spun că ar fi adormit cu țigara în gură.

Evenimentul tragic s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o unitate hotelieră din municipiul Focşani. Conform polițiștilor, cei care au anunţat izbucnirea incendiului au fost angajaţii hotelului, care au sunat la 112 spunând că dintr-una dintre camere iese fum dens.

În jurul orei 03.00, a fost anunțată producerea unui incendiu într-o cameră, situată la etajul 4 al unui hotel din Focşani. La faţa locului s-au deplasat 5 echipaje cu 2 autospeciale de stingere, modulul SMURD (autospecială de descarcerare și ambulanţa SMURD) şi 1 autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţimi din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, scrie adevarul.ro.

Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii militari, concomitent cu operaţiunile de localizare a incendiului, au evacuat 3 persoane, alte 15 autoevacuându-se înaintea sosirii pompierilor.

După stingerea incendiului, în camera respectivă, a fost identificată o persoană de sex masculin în vârstă de 51 ani, care, din nefericire, era decedată. „Cauza probabilă a producerii incendiului este fumatul în timpul somnului”, a anunțat ISU Vrancea. Bărbatul de 51 de ani este din județul Brăila. 

Citește și: 

300 de elevi au fost evacuaţi de la o şcoală din Medgidia, în urma unui incendiu

Explozie urmată de un incendiu, în Vrancea. Două femei au fost rănite

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net