Victimele din clubul Colectiv, vedete într-un videoclip

Ultima actualizare:

    Patru din cei cinci membri ai trupei Goodbye to Gravity și-au pierdut viața după tragedia din ColectivFoto: arhiva personală
Patru din cei cinci membri ai trupei Goodbye to Gravity și-au pierdut viața după tragedia din ColectivFoto: arhiva personală

Luni, 18 aprilie, s-a lansat un videoclip special al trupei Days of Confusion, în care apar multe dintre victimele de la Colectiv, dar şi solistul trupei Godbye to Gravity, Andrei Găluţ, fostul megastar, aflat într-un spital din Olanda.

Acest videoclip al trupei trebuia să fie lansat pe 7 noiembrie 2015, însă evenimentele din 30 octombrie, din clubul Colectiv, au dat peste cap planurile trupei Days of Confusion.

Ideea vidoclipului era de a mulţumi celor care au ajutat trupa de-a lungul anilor. În acest sens, membrii trupei Days of Confusion şi-au rugat prietenii să ilustreze versurile noului single “Eternal Summer”, pentru a folosi imaginile în videoclip.

Vineri seara, pe 30 octombrie, Ionuţ Popescu  (producătorul clipului), pleca de la birou, mulţumit că jumătate de clip era montat, urmând ca luni să termine ceea ce începuse. Se ducea la concerul de lansare al noului album Goodbye to Gravity.

Din păcate, pentru mulţi dintre cei care apăreau în videoclip, ziua de luni nu a mai venit. Printre cei care şi-au pierdut viaţa au fost şi Ionuţ Popescu, regizorul şi producătorul videoclipului, dar şi Alex Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity.

În videoclip apare şi solistul Andrei Găluţ, care se află încă pe un pat de spital din Olanda. În urma celor întâmplate în clubul Colectiv, membrii trupei au decis să schimbe sensul clipului şi să-l dedice, in memoriam, tuturor celor pe care i-au pierdut în acea seară.

Înainte de a folosi imaginile cu persoanele dispărute, chiar dacă filmările au fost trimise chiar de către acestea, înainte de tragedia de la Colectiv, artiștii le-au cerut familiilor permisiunea pentru utilizarea imaginilor din videoclip.

Bilanţul victimelor incendiului din Colectiv a ajuns la 64 de morţi şi sute de răniţi. Printre cei care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei se numără artişti, fotografi, jurnalişti, olimpici şi studenţi străini. Incendiul a izbucnit în noaptea de 30 octombrie, în timpul unui concert al trupei Goodbye to Gravity. Patru din cei cinci membri ai trupei și-au pierdut viața în incendiu sau în săptămânile care au urmat. Solistul Andrei Găluț se află internat în Olanda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net