Victor Ponta: «Am ajuns să ne facem de râs, să ne omorâm noi între noi»

Ultima actualizare:

    Fostul premier a spus că niciun social-democrat nu este mulţumit de faptul că au ajuns „să se omoare între ei”
Fostul premier a spus că niciun social-democrat nu este mulţumit de faptul că au ajuns „să se omoare între ei”

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat duminică, la Parlament, după ce a fostul la şedinţa deputaţilor PSD, că le-a transmis colegilor săi că depunerea efectivă a moţiunii de cenzură reprezintă declanşarea unui război atomic între PSD şi PSD, din care social-democraţii, cu siguranţă, vor avea de pierdut.

„Am vorbit din interorul grupului din care încă fac parte şi din care, vă spun sincer, aş vrea să fac parte şi în continuare. Am transmis colegilor mei un punct de vedere al meu ca deputat PSD, fost preşedinte, fost prim-ministru, dar un punct de vedere pe care îl împărtăşeşte şi premierul Grindeanu, şi anume: depunerea efectivă a moţiunii de cenzură reprezintă declanşarea unui război atomic între PSD şi PSD, din care, cu siguranţă, în orice variantă va pierde PSD-ul şi, cu siguranţă, în orice variantă va câştiga preşedintele Iohannis”, a afirmat Victor Ponta, după ce a participat a şedinţa grupului deputaţilor PSD.

Fostul premier a mai spus că niciun social-democrat nu este mulţumit de faptul că au ajuns „să se omoare între ei”.

„Mai este timp până la depunerea moţiunii ca doar PSD să aibă de câştigat, printr-un dialog normal între premierul Grindeanu şi conducerea PSD. Eu îmi cunosc majoritatea colegilor, vă daţi seama că niciunul nu este fericit că am ajuns să ne facem de râs, să ne omorâm noi între noi”, a conchis fostul premier, potrivit news.ro.

Ponta a stat aproximativ un sfert de oră la grupul PSD de la Cameră, în timp ce Liviu Dragnea se afla la grupul PSD de la Senat. După ce a plecat Ponta, Dragnea a venit şi el la şedinţa deputaţilor. Liderul PSD nu a făcut nicio declaraţie.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net